Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbe estem? Behatolás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe estem? Behatolás nélkül pettingeltünk, meztelenül de behatolás nem történt meg. Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
köszi
2009. szept. 20. 17:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
66%
Najó kérdező feladtam hogy megvédjelek, ez nekem is sok volt...:))
2009. szept. 20. 18:13
 12/37 anonim ***** válasza:
66%
hűha de vicces itt valaki:)
2009. szept. 20. 18:13
 13/37 A kérdező kommentje:
aktus nem volt, de a srác engem is elégített az ujjaival
2009. szept. 20. 18:14
 14/37 anonim ***** válasza:
58%
persze b.zd ki terhes lehetsz :H a köldöködön keresztül történik a megtermékenyítés ;) már ne is haragudj de ez kész vicc még ha ESETLEG korban azt hiszed ez neked való akk tévedsz nagyon nem ha ilyen tudatlan vagy én is fiatal vok de azért ennyit tudok
2009. szept. 20. 18:14
 15/37 A kérdező kommentje:
azt csak úgy írtam, tényleg kíváncsi vagyok a véleményetekre, kérlek válaszoljatok!
2009. szept. 20. 18:15
 16/37 anonim ***** válasza:
58%
:D*
2009. szept. 20. 18:15
 17/37 anonim ***** válasza:
74%
18:06 vagyok. Dehogy lehetsz terhes csak vicceltem, de azt hittem ez egyértelmű. Nem akarlak bántani, de szerntem ha már nemiéletet eélsz és annyire bizonytalan vagy, akkor ülj le és beszélj a szüleiddel. Vagy ha ez nem megy, akkor kezdj el olvasni a neten és csak akkor legyél újra együtt a barátoddal, ha már elméletben mindent tudsz az emberszaporodásáról. Mivel , hogy az elkövetkező 40-50 évben fogsz szexszelni ez nagyon hasznos lenne, és esetleges balesetektől óvod meg magad vele, amik az egész életetd tönkre tehetik.
2009. szept. 20. 18:19
 18/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, még nem nyugodtam meg.
2009. szept. 20. 18:23
 19/37 anonim ***** válasza:
74%
Akkor lehetsz terhes, ha egy petesejt megtermékenyül, azaz találkozik egy spermával. Ennek a feltételei: 1. legyen használható, érett petesejt. Remélem nem mondok újdonságot, hogy a petesejt sem képes akármikor megtermékenyülni. 2. feltétel: jusson el oda sperma. Mivel nem élvezett beléd, közvetlenül nem juthatott oda sperma. Elvileg amikor megujjazott, ha az ujján volt sperma, az elvileg lehet, hogy eljutott odáig, de ennek kb akkora a valószínűsége, mint a lottóötösnek. Ráadásul nem hinném, hogy g.cis kézzel ujjazott, gondolom előbb ujjazott, és utána ment el.
2009. szept. 20. 18:37
 20/37 anonim ***** válasza:
80%

de miért hordjátok le? ismerek olyan lányt, aki pettingelés után lett terhes. nőgyógyász is megállapította, hogy nemvolt behatolás. mégis terhes lett, és meg is szülte a kisbabát.

persze ez még nem jelenti azt, hogy Te is teherbe eshettél :) ha esetleg gond lesz a menstruációddal, érdemes felkeresned egy nőgyógyászt.

2009. szept. 20. 18:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!