Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Cipromixet szedők; mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cipromixet szedők; mi a véleményetek a gyógyszerről?

Figyelt kérdés
Én most fogom kapni az 1. levél Cipromixet fogamzásgátlás céljából, de olvastam hogy inkább pattanásos bőrre szokták kapni a lányok. Ezért érdekelne, hogy aki szedi, mi a tapasztalata róla fogamzásgátlás terén. És vannak-e mellékhatások? Pl hízás, hangulatváltozás. Kicsit félek tőle :)
2013. ápr. 2. 14:57
 1/7 anonim válasza:

Szia!

Nincs olyan jó véleményem a gyógyszerről, mégpedig én is szedtem majdnem 5 évig.most derült ki h ezt a gyógyszert csak 6 hónapig szabad szedni, márpedig azért mert májkáosító hatása sokkal nagyobb , mint a többi fajtába. A májamnak nem lett baja, de a trombózis veszély is nagyobb ,mint a többi tabinál( az új Dokim Mondta).Másrészt pedig PCos-ra szokták kiírni, nem átlagos fogamzásgátló tabi ,hanem sokkal erősebb.Nem híztam tőle,terhes nem lettem,viszont 1,5 év után nem kívánod annyira sexet.Melled sem lesz nagyobb.Viszont a visszér, kapilláris ér hamarabb láthatóan kijön.

2013. ápr. 2. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem volt és igazából nem volt tőle semmi bajom,a bőröm szép lett tőle pont ez végett,mivel pattanásos-problémás bőrre írják.Ez abban különbözik hogy a többi fog.gátlóval ellentétben ez a legmagasabb számú hormonokat tartalmazza,pedig a többi mindig a lehető legalacsonyabbat tartalmazza bár ezt a fajta logikát nem értem:)Én végül azért váltottam mert engem azért csak zavart az a tény ami a tájékoztatójában is szerepel,hogy a gyártó max. fél éves kúrákra tervezte, állítólag utána mindenképpen pár hónap szünetet kell tartani,bár nekem ezt senki nem mondta véletlenül tudtam meg,így inkább írattam egy másikat 2 év! után amit most már addig szedek ameddig akarok..:/ :)
2013. ápr. 2. 16:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem :/ Nekem azért írták ezt mert a családban mindenki megkinlódott a hormon tartalmú dolgokkal és tesóm sok fog.gátlót nem bírt, depressziós lett tőle meg stb és ez az egy vált be neki. És hogy alkatilag ugyanolyanok vagyunk, gondolta a nődoki, hogy próbáljam ki ezt, hogy ne kelljen a többivel szenvednem. Csak az zavar engem hogy én is láttam, hogy inkább pattanásos bőrre van, nem fogamzásgátlásra.
2013. ápr. 2. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
NEM fogamzásgátló!! Pajzsmirigy problémákra is szedetik. A sok hülye orvos meg felírja !!!
2013. ápr. 2. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A Cypromix tényleg nem fogamzásgátló, hanem hormongyógyszer, melynek mellékhatása a terméketlenség, ezen kívül fél évnél tovább nem lehet huzamosabban szedni! Ha nem vagy kifejezetten zsíros bőrű, erősen pattanásos vagy szőrösödő akkor ne szedd!
2013. ápr. 2. 18:01
 6/7 anonim válasza:
Sziasztok! Én is cipromixet szedek, szeretnék váltani, bár az orvosom nem akar mást kiírni, szerinte szedhető évekig. Aki ezt használta, és váltott más fogamzásgátlóra, az mit ajánl?
2013. ápr. 22. 13:39
 7/7 anonim válasza:

sziasztook:) én lassan másfél éve szedem semmi problémám nem volt vele, megkérdeztem a nőgyógyászt mennyi ideig szedhetem azt mondta ameddig babát nem szeretnék! Az pedig nem mostanába lesz :) Bátran tudom ajánlani :)

18/L

2014. jún. 11. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!