Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diane 35 nevű gyógyszerről tapasztalatok érdekelnének! Érdemes ezt szedni pattanásosság ellen?
Kedves kérdező!A fogamzásgátló tablettának nem mellékhatása a gátlás hanem arra van kitalálva.
Tudnod kell,hogy hormonális zavart okoz a szervezetben ami nagyon veszélyes és egészségtelen.Nem ajánlom a szedését ha nem indokolt.Lehet,hogy elmúlna magától a dolog ha nem szednél semmit.
szia!
Én szedtem diane35-öt szintén a pattanásaimra,illetve ugyanúgy gócaimra az állam két oldalán voltak..Meg homlokon,halántékon.De úgy tudom,ma már kicsit elavult ez a gyógyszer,és magasabb hormontartalmú.Nálam semmilyen rossz hatása nem volt,olyan 7-8éve szedtem.
Sajnos ezek a gócok főleg az áll,nyak területein,illetve az áll és a nyak választóvonalán a nőgyógyászati problémák miatt alakulnak ki.(Nekem van is sajnos,de nem nagyon lehet ellene mit csinálni az én esetemben.)
Anno mikor abbahagytam,nekem az akupunktúra segített,helyre rakta az arcom teljesen,azóta szedtem már több fog.gátlót és az abbahagyásuk után sem jöttek ki ezek a hatalmas gócok.(egyiket sem lehetett kinyomni,és már hegesedtek anélkül,hogy "megértek" volna).
Ha gondolod és a pénztárcád lehetővé teszi,hogy kipróbálj még valamit a diane35ön kívül,akkor talán az akupunktúrát érdemes...
Mondom nekem nem volt bajom a Diane-től :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!