Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a vélemény erről a gyógysze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemény erről a gyógyszerről:SYMICIA 3 mg/0, 02 mg filmtabletta?

Figyelt kérdés
Most kezdek el elsőnek fogamzásgátlót szedni és hát őszintén bevallva félek a mellékhatásoktól stb. és kíváncsi vagyok a mások véleményére.
2011. jún. 16. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne félj ,Bár a nőgyogyászok többsége vizsgálat nélkül ir fel fog gátlókat mert minden nőgyógyász bevett szokása ez.

Lényeg. Nem lesz tőle semmi bajod ezek már "profi" bogyók nemhizól el tőle nics látható mellékhatása sőt ha megjön a menszesz és a lányok többségénél az első napo(ok) nagyon fajdalmasak , ez meg fogja szüntetni 80%

Teljesen Jó lesz ez :)

2011. jún. 16. 17:27
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, am végzett vizsgálatot
2011. jún. 16. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Akkor csak ilyen rutin vizsgálat hogy azért ne ugy menny be hogy nem is látott de aztadja. :)

+ lehet hogy tiniambulanciára mentél ott azért vizsgált meg mert egy fiatal lánynál ez elvárás.

amúgy egy Nőgyógyász testsúly és fizikai állapot függően dönti el hogy milyen bogyót ir fel.

Egy felnőtt nőgyógyásznál, egy bizonyos nőgyógyász általában azonos fajta gátlót ir fel mert nála ez a bevett és ő ezt ajánlja pl (milligest , jasmine , stb)

Jó lesz ez :)

2011. jún. 16. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ilyet szedek már fél éve. Hatásai: mellnövekedés, az elején hányingerem volt tőle ezért nem ettem, 2 kg-t fogytam. hüvelyszárazság, libidócsökkenés, hangulatingadozások. Azt hiszem váltani fogok...
2011. jún. 16. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:

"Lényeg. Nem lesz tőle semmi bajod ezek már "profi" bogyók nemhizól el tőle nics látható mellékhatása sőt ha megjön a menszesz és a lányok többségénél az első napo(ok) nagyon fajdalmasak , ez meg fogja szüntetni 80%

"

Imádom, mikor a férfiak írogatnak ehhez hasonlókat. Te mégis honnan a francból tudod?

Profi bogyók, mi? Azért túlzásokba nem kell esni.

50-en nővel csináltam egyszer egy kérdőívet, 10 olyan nő volt, akinek semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztalt. 10!

2011. jún. 16. 21:45
 6/8 anonim válasza:
Én 5 hónapja szedek ilyet. Szerintem nagyon jó. Bár mellfeszülés... hangulatingadozás.. azmegvan. Ja és én is fogytam tőle. :)
2011. jún. 16. 22:38
 7/8 A kérdező kommentje:
és a hízás?? nagyon erős a hangulatingadozás?
2011. jún. 16. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:
3. vagyok. A hangulatingadozás annyi, hogy sokszor rossz kedvem, és apróságok miatt sírok.
2011. jún. 17. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!