Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tri-Regol. Vélemény?
Ha annyira rossz lenne nem lenne már rég forgalomban. Igen régi gyógyszer én is úgy tudom. De minden gyógyszerről el lehet mondani, hogy valakinek agyoncsapta a libidóját, felszedett 15 kilót. Más meg csak néz, mint borjú az anyjára, hogy neki semmi baja nem lett tőle.
Mindenkinek más válik be. Ha nem jó, visszamész az orvoshoz és elmondod neki. :)
nehogy ezt szedd!
ős régi ,magas hormontartalmú gyógyszer és alapjáraton nem is fogamzásgátló az csak úgymond a mellékhatása.
én 15 évesen anorexiás voltam,hónapokig nem jött meg és mondta a nőgyógyász,hogy jó akkor felír gyógyszert mert elsorvad a méhem ha nem menstruálok.
elkezdtem szedni a tri-regolt,és 3 hónap alatt feljött rám 20 kiló!holott alapból hízásra hajlamos voltam,a betegségem is egy sima fogyókúrával indult,és monduk is a dokinak mégis ezt írta fel.és volt tőle közti vérzésem is.szerintem mindenképp írass másikat.
KI NE ÍRASD!!!!
nekem trombózisom lett tőle mert annyi hormon van benne... Ja és híztam is tőle, meg nem kívántam a szexet... :SSSSSS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!