Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tri-Regol. Vélemény?
Én kb. 13 éve szedem (1-2 évente tartok 2-3 hónap pihenőt benne), és soha semmi bajom nem volt még. Se hízás, se rosszullét, se nem kívánt terhesség, semmi. Sőt, a menzit szinte órára pontosan beállítja, és megszünteti a teljes görcsöt. (Őszintén szólva ezért ragaszkodom hozzá.)
Egyszer kérdeztem a dokit, hogy mi lenne, ha váltanánk valami modernebbre, de visszakérdezett, hogy minek, ha ez bevált. Egyébként meg úgyis a szervezeted dönti el, hogyan reagál rá, lehet, hogy nekem volt szerencsém, de az is lehet, hogy tényleg ennyire megbízható bogyó.
"ki ne írasd, szar" stb., stb., --> Érdekes, én 12 évig szedtem, 17 éves koromtól kezdve és SEMMI bajom nem volt tőle, sőt, kifejezetten szerettem, mert amellett, hogy jól bevált, még árban is kb. a fele a többinek (most 3000.- körül van). Néha fájt a fejem, de kinek nem fáj néha a feje...? Fél évente egyszer-kétszer ki lehet bírni azt a pár órát, míg fáj - megjegyzem, ennyi időközönként tabletta nélkül is fáj az ember feje.
Hízás? Hát, erre csak annyit mondok, hogy az első pár hónap után normalizálódott a súlyom átlagos testalkatúra és 12 éven keresztül nem is változott, nem volt nagyobb étvágyam tőle, de rosszabb sem. Mióta viszont egy éve abbahagytam, úgy jönnek rám a kilók, hogy nagyon - úgyhogy most megint azon gondolkodom, hogy elkezdem szedni. Gyereket úgysem akarok, akkor meg miért ne...?
Szerintem nyugodtan szedheted! Ha az első pár hónapban mellékhatást tapasztalsz, vagy hízást, akkor nem az a megfelelő gyógyszer Neked - de az orvos nem hiába ezt írta fel, ő csak jobban tudja, nem?
semmi baj! :D igazság szerint azóta sem szedek semmit... a kapcsolatom véget ért, és csak miatta szedtem volna :D
de nem hagytam h befolyásoljon, ezért magamra hallgattam :)
de köszi a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!