Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TRI REGOL-nál, hogy is van ez a 7. nap?
Előző hónapban nem szedtem fogamzásgátlót.Múlt hét pénteken, azaz 9-én vettem be az első szemet(a menstruáció 2. napján. Azt írja, hogy ebben az esetben az elkövetkező 7 napban kell még kiegészítő fogamzásgátlás), ma 16. van. A kérdés tulajdonképpen az, hogy ma kell-e még kiegészítő fogamzásgátló módszert alkalmazni?
(Nem tom, hogy is számolja:Pé,szo,va,hé,ke,sze,csü: ez 7 nap, de ott van az is, h a "következő", tehát akkor a múlt hét péntek beleszámít vagy sem?)
Előre is köszi a segítséget mindenkinek, aki tapasztaltabb nálam !
Ha a megelőző hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót
Az első Tri-Regol 21+7 bevont tablettát a havi vérzés első napján kell bevennie (ez a nap az, amelyen a menstruációs vérzés kezdődik). A Tri-Regol 21+7 bevont tabletta szedését a buborékcsomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt bevont tablettával kezdje (pl. ha kedden jelentkezett a havi vérzése, akkor a kedd feliratú bevont tablettát válassza). Ezt követően a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Tri-Regol 21+7 bevont tablettát, amíg a csomag kiürül. Abban az esetben, ha csak a menstruáció 2-7. napján kezdi el a Tri-Regol 21+7 bevont tabletta szedését, akkor az elkövetkező 7 napban kiegészítő fogamzásgátló eljárást (pl. óvszer, pesszárium) is alkalmaznia kell - ez azonban csak az első csomag szedésének ideje alatt szükséges.
az első napon nem tudtam kezdeni, a doki mondta, h kezdhetem másnap is
tom, h a legegyszerűbb az lenne, ha őt kérdezném, de most nincs rendelés, hétfőn meg már lényegtelen.
Olyanoktól szeretnék választ kapni, akik maguk is szedik, vagy ismerik ezt a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!