Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A védettséget mikortól számit? 7dik vagy 8dik naptól?
Figyelt kérdés
Ahogy megjött a menszeszem mindjárt az első nap este elkezdtem szedni a Belarat!
ma lesz a 7dik napja hogy szedem!ha ma este beveszem a 7dik szemet akkor már védett vagyok és lefeküdhetek a barátommal? vagy majd csak a 8naptól leszek az?
Tudom hogy ott a betegtájékoztató de mivel most kezdtem el szedni, nyugodtabb lennék ha olyantól hallanám aki már régóta szedi:)
2008. jún. 11. 17:34
1/4 anonim válasza:
Figyelj egy napon már nem veszítesz semmit... Szerintem várd ki a holnapot;)
2/4 anonim válasza:
Én nem bíznék annyira ebben az egy hétben. Akkor már inkább várjátok ki, míg elfogy az első levél (nekem is ezt tanácsolta a patikus), úgysem fog rögtön megjönni (ha ennél kell szünetet tartani, ez arra vonatkozik), és akkor élvezhetitek.
3/4 anonim válasza:
ha eddig normálisan szedted a gyógyszert akkor nem lesz gond,de ajálatos a 7.napon késöeste feküdjetek le mert a gyógyszer felszivódik( attol függ mikor veszed be),amugy énis ezt szedek és én a 7napon lefeküdtem a párommal nem volt gond. én mindig 7kor veszem be a bógyom és éjjfél felé volt meg a dolog.addig meg felszivodott szoval nem lesz gond !!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
este 20:00kor szoktam bevenni!
2008. jún. 11. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!