Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spirál felhelyezése?
Figyelt kérdés
Január elején szültem,február közepén múlt el a vérzésem.Menstruáció közben szerintem nem volt és azóta sem.Ebben az esetben lehet spirált felrakatni?Ja és szoptatom a babámat!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 29. 11:33
1/6 anonim válasza:
Mire vannak az orvosok komolyan ? Elmész és megkérdezed azért ennyire lusták ne legyünk már ...
2/6 anonim válasza:
szoptatás alatt terhese nem lettem, de a spirál alatt igen
nekem nem jött be, mindenkinek más jön be N
3/6 A kérdező kommentje:
Elsőnek:Bunkónak nem kell lenni,nem kell válaszolni,ha nem akarsz.Megyek jövőhéten dokihoz,csak kíváncsi voltam,ki mit mond,mert már olvastam ezt is azt is!
2013. márc. 29. 11:50
4/6 anonim válasza:
Nem voltam bunkó csak közöltem hogy arra van az orvos hogy minden ezzel kapcsolatos kérdésedet megválaszolja.
5/6 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem voltál az.De miért baj,hogy itt is megkérdezem,mielőtt elmegyek az orvoshoz?Azért van ez az oldal,hogy kérdezzünk,ha valami érdekel, nem?
2013. márc. 29. 12:00
6/6 anonim válasza:
De bunkó voltál. És ha nem tud elmenni mert nincs ki vigyázzon a gyerekre? Kicsit gondolkozhatnál mielőtt beszólsz valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!