Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is fájt a spirál felhelyezése?
Hát igen normál esetben mensikor,csak én most szültem a második babámat 8 hete.Azt mondta a dokim nem fog fájni olyan mint egy vizsgálat.Ja persze,marhára olyan volt.Most meg vérzek is és nem tudom hogy meddig lesz ez így.A doki azt mondta hogy 2 hónapig elfogadott a görcs és vérzés.Ha ezt tudom föl sem rakatom.
Köszi hogy írtál!!
Nekem ma tették fel (Goldlily normált). A felhelyezést meg sem éreztem, a tágítás viszont eléggé fájt. Nekem a vérzésre 2-3 napot mondott a doki.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem hozzád. Felhelyezés után ellenőrizték ultrahanggal, hogy jó helyre került-e a spirálod?
Szia!
Nem ellenőrizte uh-val.
Nálam már véget is ért ez a szisztéma ugyanis le kellett venni mert le is csúszott,úgyhogy nem is tetetek fel többet.Csak annyit sajnálok hogy kidobtam az ablakon 15.000 forintot!
Milyen fajta spirálod volt? És hogy vetted észre, hogy lecsúszott?
Nekem a jelzőszálat teljesen vissza kellett vágni, mert miután felhelyezte a doki, mindig beleakadt a kihúzó drótba, ezért én még ellenőrizni sem tudom. De nekem sem uh-zott. Azért kérdeztem az uh-t, mert sok helyen olvastam, hogy ellenőrzésként ezzel is megnézik, hogy tényleg jó helyre került-e.
Szia! Előtted író vagyok.
Én még pecsételgetek, de szerintem lassan abbamarad. Holnap lesz egy hete, hogy feltették, néha görcsölget, inkább reggelente, de kibírható. Neked milyet tettek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!