Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Csütörtökön kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de még mindig semmi. Gyógyszert legalább fél éve nem szedek. Pár hete voltam íratni. De addig nem merem bevenni, amíg rendesen meg nem jön. Párommal védekezünk, de történt egy kis "baleset". Tegnap reggel csináltam egy tesztet, negatív lett. A menstruáció helyett pecsételő vérzésem van már 2 napja. Szerintetek mi lehet az oka? Előre is köszönöm a válaszokat!2013. márc. 23. 18:56
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok hajlandó végigolvasni egy hü*e tinipitsa kérdését, dew IGEN!
Gondolj akkor a 2000 évvel ezelőtti decemberi estére...szóval hapsi nélkül is lehetsz.
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló, nem vagyok már hü*e tinipitsa. Még soha nem történt velem ilyesmi. Bocsánat, hogy kérdezek, de azt hittem ez az oldal erre van kitalálva. De hidd el, ha találtam volna valami bővebb leírást erről a neten, nem itt tettem volna fel a kérdésemet.
2013. márc. 23. 19:07
5/8 A kérdező kommentje:
28 vagyok
2013. márc. 23. 19:07
7/8 anonim válasza:
Szia. Először is aki nem a kérdésre válaszol ne is írjon! Másodszor kedves kérdező az a kérdés,hogy az a kis "baleset" mikor történt,mert ha pl. Pár nappal a teszt csinálása előtt az még nem mutatja ki. De ha jóval azelőtt akkor valószínű nem vagy terhes. Pecsételő vérzés nem feltétlen jelenti azt,hogy baba lesz. Ha 2-3 hétig nem jön meg,érdemes orvoshoz fordulni.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor várok még egy kicsit, és újabb teszt. Aztán orvos. Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 23. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!