Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha az új pasitok rá akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az új pasitok rá akar venni, hogy szedjetek fogamzásgátló tablettát ami köztudottan tele van mérgekkel és hormonokkal, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sajnos egy olyan pasival kerültem össze, aki azt gondolja hogy a védekezés kizárólag a nő dolga. Szerintem nem!

Ha ő nem akar gyereket, akkor nyugodtan elgondolkodhat felőle, milyen más megoldás is van!

Én a természetes megoldások híve vagyok.

Várom olyanok hozzászólását, aki volt már hasonló helyzetben, és bármilyen meggyőződésből nem akar, vagy nem szedhet hormonális fogamzásgátlót!

2013. márc. 19. 18:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%

Mégis milyen mérgekkel van tele?...Fejtsd ki,érdekel. "Tele van hormonokkal" - nem,azzal sincs nincs tele. Alacsony hormontartalmú készítményekről nem hallottál? Sem ezek,sem a normál hormontartalmúak nem veszélyesek...

#9: Szerinted miért biztonságosabb a gumi? Kiszakadhat, és még az érzést is rontja.

2013. márc. 19. 20:22
 12/22 anonim ***** válasza:
26%
Ez tényleg nem igaz, hogy a gumi biztonságosabb.
2013. márc. 19. 20:24
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező: PG53 egy kalap sz*r, abban ne bízz. Akkor már inkább ovulációs teszt, az tényleg használható.

És ha te peteérés környékén Pharmatexszel védekezel, akkor kezdj el keresztanyát keresni!

Nézz utána a pharmatex-bébi fogalomnak, mert igen, fogalom! Rengeteg nő esett így teherbe!

2013. márc. 19. 20:24
 14/22 A kérdező kommentje:

Okoskodók kíméljenek, ha lehetséges!

Évek óta Pharmatexszel védekezek, és még soha nem voltam terhes. Meddő sem vagyok. Tehát ne itt oszd az észt, ha kérhetlek...

2013. márc. 20. 07:22
 15/22 anonim ***** válasza:
21%

Rendben. Akkor nem okoskodom, hiszek annak a kb. 50 nőgyógyásznak, aki szerint a Pharmatex nem védekezési mód. Mindenesetre én maximálisan megértem a pasit, hogy nem bízik benne. Én se bíznék, tehát ha nem vagy hajlandó máshogy védekezni, csak ilyen hókuszpókusz módszerekkel, akkor inkább ne legyen szex, és akkor mindenki jobban jár.

(Egyébként te lehurrogod az "okoskodókat", miközben te magad kijelented, hogy a tabletta "köztudottan tele van mérgekkel"... hát gratulálok...)

2013. márc. 20. 10:03
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

A 15-ösnek teljesen igaza van.

Nem tudlak 18 nál többnek gondolni kedves kérdező.

2013. márc. 20. 13:29
 17/22 A kérdező kommentje:
32 vagyok. :)
2013. márc. 20. 17:37
 18/22 anonim ***** válasza:
10%
Tökmindegy mit írunk ide,aki előnyben részesíti a tabit,azt úgyis mindig lepontozzák.
2013. márc. 20. 20:31
 19/22 anonim ***** válasza:
25%

Így van ez teljesen felesleges kérdés volt ha ilyen idősen így állsz a dolgokhoz. Ugysem fogsz szedni felesleges volt a kérdés.

De összességében azt hittem így 30-on túl értelmesebb lehetsz tévedtem.

2013. márc. 20. 20:34
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem biztos hogy annyi :). Itt ugyanannyira lehetséges az,hogy 32,mint hogy 17, de akár is,hogy egy 20 éves pasi !:D
2013. márc. 20. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!