Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Lindynette 20 már biztosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Lindynette 20 már biztosan véd 1 hét után?

Figyelt kérdés
Az van a betegtájékoztatóban hogy 7 nap után hatékony. Biztos ez? mert szerintem az még rövid idő... de azért 12 nap után biztosan véd? mert akkor leszek legközelebb együtt a barátommal

2013. márc. 17. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Az ellen nem véd.

Üdv: Szalacsi Sándor

2013. márc. 17. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:

"Mert szerintem elég rövid idő" Muhaha akkor majd minden gyógyszert bírálj felül.... hát komolyan mondom.......Miért hinnál nekünk, ha a betegtájékoztatónak nem? :D

Nem véletlenül van ám oda írva.... De ha félsz, védekezzetek egyéb módon. Ezen ne múljon a szívbajod!

2013. márc. 17. 19:09
 3/13 A kérdező kommentje:
akkor biztosan jó?
2013. márc. 17. 19:11
 4/13 anonim válasza:

Én is ezt szedem, bár én legelőször az 5. napon kezdtem el szedni, ezért az orvosom azt mondta, hogy ebben az esetben csak 1 hónap után véd.

De ha már az menstruációd 1. napján veszed be az 1. szemet, akkor 1 hét után véd, ezt is az orvosom mondta. Ő azért javasolta az 5. napi kezdést, mert elméletileg ezzel elkerülhetők a köztes vérzések, ami nekem tényleg nem is volt, de nem tudom hogy ha az 1. napon kezdtem volna, akkor mennyivel lett volna másképp.

Na mindegy, a lényeg hogy igen, 1 hét után már véd ha az 1. napon veszed be. :)

2013. márc. 17. 19:11
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Két hét múlva a következő kérdés:

Mit csináljak? Nem hatott a Lindynette? :D

2013. márc. 17. 19:13
 6/13 A kérdező kommentje:
utolsó! köszönöm szépen! végre egy értelmes ember :))
 7/13 A kérdező kommentje:
bocsi,a negyedik válaszolónak ment!
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
6-os, köszönöm a bókot! :)
2013. márc. 17. 19:14
 9/13 anonim válasza:
100%
Én is ugyanolyan összetételű tablettát szedek mint a Lindynette 20 és hatékony. Szerintem nyugodtan meg lehet bízni a betegtájékoztatóban. Én a menzeszem első napjától kezdtem szedni és már védett, úgyhogy legalább is nálam nagyon bevált.
2013. márc. 17. 21:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt szedem. Egy hét után is hat, 12 nap után pláne.

Arra figyelj, hogy ha hánysz, vagy megy a hasad tőle, akkor váltani kell, meg ilyenkor kimehet a hatása. Ha nincs ilyen probléma, akkor nyugalom.

2013. márc. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!