Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért írja itt mindenki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írja itt mindenki, hogy a megszakítás nem védekezés?

Figyelt kérdés
A párommal már 2éve így csináljuk,a menstruáció minden fázisában,eddig bejött!Sztem biztonságosabb,mint a gumi!Szerintetek összeszokott pároknál sem biztonságos?
2013. márc. 17. 10:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
6%

Mi a barátommal is így élünk nemi életet!

Gumival nem jó, ő viszket tőle,nekem meg olyan érzésem van,mintha mű farok lenne bennem! Fogamzásgátló nem vált be,ezért ez a megoldás maradt,és eddig hál istennek nem lett belőle baba!

2013. márc. 17. 11:12
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi is így védekezünk. A fogalmzásgátlótól rosszul vagyok, a gumitól pedig folyton begyulladok ott lenn. A pharmatex csíp, mint az állat, így maradt ez... Tudom, hogy ezen kívül vannak még módszerek, de nekünk ez bevált... Mondjuk első alkalommal nem védekeznék így, csak és kizárólag hosszútávú kapcsolatban...
2013. márc. 17. 11:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok :D

Van latexmentes óvszer (arra az esetre, ha valaki allergiás a latexra), tabi, nagyjából tízféle hüvelykúp, pesszárium, spirál stb.

Persze, lehet, hogy sosem lesz így terhes valaki, de lehet, hogy többször is.

Ha a nő teljesen egészséges és a férfi is, akkor könnyen előfordulhat.

2013. márc. 17. 11:27
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Azért az se mindegy, hogy hány évesek védekeznek így... mert egy tizenéves fiú korántsem tudja úgy tartani a dolgot, mint egy harmincas, negyvenes pasi...

A latexmentes gumi is irritál, gyógyszerből meg hiába van 100féle, nem fogom tönkretenni magamat a hülye hormonokkal, stb... Szerintem mindenki tudja, hogy neki is a párjának mi a jó és mi nem...

Az meg, hogy teherbe eshetünk emellett a módszer mellett, az legyen a mi problémánk, nem kell rögtön osztani az észt! Egy tizenévesnek, illetve akik az egyéjszakás kalandokat szeretik, legyen annyi eszük, hogy húzzanak gumit!

2013. márc. 17. 11:52
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Pesszáriumról, női óvszerről még nem hallottatok? Létezik latexmentes is.

Inkább ezek, mint az orosz rulett. A guminál egyből észreveszed, ha kiszakad, de itt mikor veszed hogy baj van? Ha kimarad a havi? akkor már késő....

2013. márc. 17. 12:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy teherbe esik-e valaki, itt nem azon múlik, hogy hány éves az illető, tudja-e tartani vagy sem. Ugyanis az előváladékban is lehetnek életképes spermák...
2013. márc. 17. 13:02
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
szia! Mi is megszakítással csináljuk a lakótársammal, ( 23 éves lány én 29 éves fiu János vagyok ) és én minidg a mellére vagy a hasára élvezek a végén!
2013. márc. 17. 13:15
 18/24 anonim ***** válasza:

Valószínűleg valamelyikőtök meddő.

Egy vizsgálat nem ártana.

2013. márc. 17. 13:39
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Janifiu25 attól, hogy többször írod le ugyanazt a h.lyeséget, nem fogunk veled foglalkozni
2013. márc. 17. 13:52
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Védekezésnek védekezés (mivel védekezés minden olyan dolog, ami csökkenti a teherbeesés esélyét). Csak éppen baromira megbízhatatlan. Pearl indexről hallottál már? Gondolom nem. Egy szám, ami azt mutatja, hogy adott védekezést alkalmazó 100 nőből 1 év alatt hány esik teherbe.

A megszakításnál ez kb. 35-40! (Hozzáteszem, védekezés nélkül a szám 85). Tehát a terhességek kb. felét lehet vele megakadályozni. Ezzel szemben a gumi pearl indexe 3-4. Az is abból ered, hogy kiszakadhat. De nekem spec. 7 év alatt egyetlen egy darab sem szakadt ki. Normálisan kell használni és kész. De a gumin és a tabin kívül is van normális megoldás, csak némi intelligencia kellene ahhoz, hogy az ember utánajárjon.

És tudjátok, ha vki elvetetné a gyereket, akkor k.vára semmivel sem különb egy hosszú kapsolatban sem ez a módszer, mint idióta kis tinik között. Mert a vége ugyanaz.

Mégis mivel vagy te felelősségteljesebb mondjuk 30 évesen egy komoly kapcsolatban, ha rohannál kaparásra, ha összejön a gyerek?

Ez a módszer annak való, akinek nem baj, ha mégis összejön egy gyerek. Csak sajnos nem csak ilyen emberek alkalmazzák.

2013. márc. 17. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!