Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért írja itt mindenki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írja itt mindenki, hogy a megszakítás nem védekezés?

Figyelt kérdés
A párommal már 2éve így csináljuk,a menstruáció minden fázisában,eddig bejött!Sztem biztonságosabb,mint a gumi!Szerintetek összeszokott pároknál sem biztonságos?
2013. márc. 17. 10:17
1 2 3
 1/24 fospuska ***** válasza:
41%
pedig az,csak nem elég hatékony,nagy a hibaszázalék a többihez képest.
2013. márc. 17. 10:20
 2/24 anonim ***** válasza:
39%

menstruációkor kisebb az esély, de van

havonta csak akkor csináljátok?

miért?miből tart gumit húzni??

3/24 anonim ***** válasza:
100%

Védekezésnek védekezés, de csak akkor, ha nem gond, hogy baba lesz belőle.. Az előváladékban is lehet sperma, ami igaz kis eséllyel, de okozhat terhességet.

A másik, hogy a gumi a betegségek ellen is véd és jóval nagyobb a hatásfoka, mint a megszakításnak. Nem beszélve arról, hogy a pasinak is sokkal jobb, mert nem kell a kritikus pillanatban arra koncentrálnia, hogy kikapja.

4/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert neked nem lett problémád, még nagy az esélye. Az hogy te nem estél teherbe, NEM BIZONYÍT SEMMIT. Csináljátok csak...azt csinálsz amit akarsz... Igen, amúgy védekezés... De nem valami megbízható.
2013. márc. 17. 10:22
 5/24 A kérdező kommentje:
:)Nekünk már volt lyukas gumink,ami után tabi kellett:(Mondjuk egyéjszakáshoz,vagy tiniknek én sem ajánlanám!
2013. márc. 17. 10:29
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgass egy kicsit a pearl-indexről és majd megtudod. De csak szólok, hogy ezt középiskolában is tanítják. Vmint érdemes lenne elmenni nőgyógyászhoz, mert nagy az esélye, hogy vmelyikőtökkel baj van és ezért nem sikerül a baba
2013. márc. 17. 10:30
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem túl hatékony védekezés. A 16-18-20 éveseknél a legtöbbször ilyenből lesz a baba. Ha megbízható módszer lenne, akkor nem lenne ennyi tizenéves lány, aki teherbe esik, és itt sem lehetne annyiszor olvasni, hogy "16 éves vagyok, teherbe estem, mit tegyek?"

Persze, a gumi is elszakadhat, ed ritkább. 2 egészséges embernél így is gyakran lesz "baj" a vége

2013. márc. 17. 10:38
 8/24 anonim ***** válasza:
13%
Mi is így csináljuk párommal ö nem szed fogamzásgátlót próbálta de nem vált be én meg viszketek a gumitól így maradt ez a módszer .
2013. márc. 17. 10:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

attól, mert másnak nem lesz így baba, még megvan rá mindenkinél az esély

ahol meg huzamosabb ideig nem esik így teherbe, elgondolkoztató, hogy nincs-e baj valamelyik félnél

2013. márc. 17. 10:46
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
szia jani vagyok 29 éves! sajnos az én péniszem nem bírja a gumit és a volt páromal 3 évig valamint a jelenlegi lakótársammal is úgy csináljuk! Én ha érzem hogy nem sokára elélvezek , mert azt ugye lehet érezni, akkor kiveszem és ő kézzel lassan csinálja és vagy a mellére vagy a hasára élvezek! ez nekünk is bejött soha nem volt gond! Nálatok hogy van?
2013. márc. 17. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!