Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges, hogy terhes legyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
A barátommal együtt voltunk, óvszerrel védekeztünk, semmi gond nem volt. Az együtt lét után 2 nappal barnás folyásom volt úgy 3-4 napig,pont középidőben. Most eltelt egy hét a barnás folyás végezete óta és ismét van valami folyásom. Mensi eleje? Esetle beágyazódás?
2013. márc. 14. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem történt baleset akkkor szinte biztos hogy nem avgy az. Máskor is van peteérés körül barnázás? Ha nem akkor nagy esély van rá hogy valami hormon zavarod van, néha előfordul hogy felborulnak kivsit, sokszor maguktól helyre is jönnek. Ha nem jön meg a havid tesztelj.
2013. márc. 15. 00:01
 2/6 A kérdező kommentje:
máskor nem igazán volt barnázásom
2013. márc. 15. 00:03
 3/6 A kérdező kommentje:
de a petefészkem körül sajog, olyan mint havi előtt
2013. márc. 15. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha eltelt a kérdéses együttlét óta 14-15 nap, akkor csinálj egy tesztet!

Ha védekeztetek óvszerrel, akkor majdhogynem kizárt, hogy terhes legyél, mivel ha bármi baj lett volna vele, csak észreveszitek...

Viszont tudom milyen érzés ez, én is folyton parázom, ha ilyen tüneteim lennének, már szerinted idegrohamot kapnék, és keresztneveken gondolkoznék, szóval megértem, ha csak egy negatív teszt nyugtat majd meg! :D

2013. márc. 15. 01:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Neha engem is elont a barna, de akkor nagyon csikar a hasam!
2013. márc. 15. 01:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is most volt ilyen,de nekem csak egyik este.. és nekem is pont középidőbe,majd most kell megjönnie nem sokára. Szerintem ne aggódj! Ez csak a peteérés vagy hormonális zavar miatt lehet... én pár hónapja vettem be 72órás tablettát és azóta már 2x volt ilyenem,ne aggódj!
2013. márc. 15. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!