Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet-e terhes a barátnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e terhes a barátnom?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sokszor találkoztok ezzel a kérdéssel,de lehet-e a barátnom terhes,ha gumi nélkul betettem neki,de sem túl mélyre nem mentem és csak kb 30 másodpercig volt bent,utánna kihúztam. Sem elotte,sem kozben nem mentem el,tehát nem volt megszakításos szex. Szóval megtorténhetett a baj? Vegyek neki esemény utánit?

2013. márc. 14. 00:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
60%, hogy talán nem lehet hogy igen.
2013. márc. 14. 00:15
 2/13 anonim ***** válasza:
...........lehet. nem tom, ti döntsétek el ahogy ezt is remekül eldöntöttétek....
2013. márc. 14. 00:17
 3/13 Mókusgyilkos ***** válasza:

több problémám is lenne a kérdéssel:

először is nem, nem túl gyakran látunk olyan hogy a pasi kérdezget arról h a bnője lehet-e terhes [igen, csak te vagy ekkora retardin] a teherbe esés valószínűsége tényleg nagyban függ attól hogy milyen mélyre hatol be a pénisz.. ezért is van az hogy az emberiség 90%-a 25 centis farokkal rendelkező fekete rapper [csak emi nem]

30 másodperc alatt úgy teherbe lehet ejteni 1 csajt hogy a pasija észre sem vesz :D

mi az hogy "a baj"? ajánlom figyelmedbe:

http://www.youtube.com/watch?v=Mj2CgEF2I1w

és persze: ennek a menete az hogy a szintén igen intelligens zsák a foltját barátnőd elmegy a dokihoz és ő majd megmondja h egyáltalán milyen vegyen be ha egyáltalán be vehet :)

2013. márc. 14. 00:20
 4/13 Pretty Ballerina ***** válasza:
2013. márc. 14. 00:22
 5/13 Mókusgyilkos ***** válasza:
áááh best of the best ! :D
2013. márc. 14. 00:24
 6/13 anonim ***** válasza:
a nap elsö terhes kérdése és csak 14perc kellett hozzá,szerintem ez gyk. Rekord
2013. márc. 14. 00:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ennek mi értelme? 30mp-ig betenni aztán kivenni.ezt soha nem fogom megérteni.
2013. márc. 14. 00:32
 8/13 anonim ***** válasza:

miért nem tudják azok az biológiát ill a csajok mi a franc megy végbe bennük

azzal kellene kezdeni mikor volt meg, rendszeres, ciklus hossza

forduljatok kedves szülőhöz, mert ez kimaradt

ja meg van net, beszélj a csajjal, nem árt tanulni, tudod tájékozottabb leszel Te is ő is, nem hátrány N

2013. márc. 14. 00:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"csak emi nem"

KÉSZ!!!! Be akadt a röhögő görcs X'D

Amúgy "babakocsi olcsón van eladó".

2013. márc. 14. 00:39
 10/13 anonim ***** válasza:
*beakadt
2013. márc. 14. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!