Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet-e terhes a barátnom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet-e terhes a barátnom?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sokszor találkoztok ezzel a kérdéssel,de lehet-e a barátnom terhes,ha gumi nélkul betettem neki,de sem túl mélyre nem mentem és csak kb 30 másodpercig volt bent,utánna kihúztam. Sem elotte,sem kozben nem mentem el,tehát nem volt megszakításos szex. Szóval megtorténhetett a baj? Vegyek neki esemény utánit?

2013. márc. 14. 00:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igen, de ez nagyban körülmény függő. Mivel nem mindegy hol tart a lány a ciklusába, nem mindegy, hogy mennyire mélyre toltad be... stb stb stb.
2013. márc. 14. 04:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Elméletileg megtörténhetett a "baj". Mivel az elválasztásod működik még akkor is, ha nem "mész" el, ezért elélvezés nélkül is teherbe lehet ejteni egy lányt. Éppen azért nem biztonságos a megszakított közösülés sem. Hiszen ekkor is "kívül" történik az esemény fontos része, de előtte még bármikor "elszökhet" egy-két kóborló:)

A teherbeesés sok mindentől függ. A lány ciklusától és Tőled is. Sőt, sokszor még a ciklus sem mindig ad támpontot, ugyanis a hormontermelést akár egy szélsőséges időjárás is tudja befolyásolni. Ilyenkor borulhat a jól bevárl forgatókönyv.

Én inkább ajánlom az esemény utáni tablettát, még mindig kisebb a rizikója, mint később egy abortusznak.

Háziorvos is felírhatja! Viszont, ha 18 alatti a barátnőd, akkor nem biztos, hogy elég hozzá a háziorvos.

2013. márc. 14. 10:27
 13/13 Major Roxanne ***** válasza:
2 het es teszt.:)
2013. márc. 14. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!