Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk! A havim pedig késik 2 napja. Ilyenkor az elsö együttlétem után "normális" ha késik? Mivel ö volt az elsÖ! Vagy?
Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 20:04
1/12 anonim válasza:
Már miért lenne normális? Mielőtt szexelsz, nem illene utánanézni a fogamzásgátlásnak? Hol hallottad, hogy a szűzhártya véd a teherbeeséstől?
2/12 anonim válasza:
Hát ha nem védekeztetek, akkor azért is késhet, mert teherbe estél.
Mit gondoltál, az első szex az bónusz? Akkor nem lehet teherbe esni?
Ennyi ésszel nem kellene dugni.
3/12 anonim válasza:
Nem.hiszem h normalis lehet h csak rastresselsz de h lehetel ilyen felelotlen h.nem vedekezettek???0.0
4/12 anonim válasza:
Ha beléd élvezett akkor gratulálok a kisbabához
5/12 anonim válasza:
aktus után két héttel csinálj egy tesztet , azért nem fog késni, mert először szexeltél!
6/12 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy késik az első után lelki okoktól is, nekem is késett, na de én rendesen védekeztem. Így viszont, hogy nem védekeztetek, simán teherbe is eshettél és lehet attól késik...
7/12 anonim válasza:
Ha idősebb, legalább neki lett volna esze.
Ha most nevet is, majd a tartásdíjkor nem fog.
Attól mert szűz vagy, attól még termékeny vagy.
De szerintem nem vagy terhes, két nap az semmi. Nekem normál szokott 5-öt késni minden hónap. Volt, amikor két hetet.
Egyébként nem kell már stresszelni, hiszen ha így is van, ez van.
De szerintem nem lesz semmi baj.
8/12 A kérdező kommentje:
A fiu nem élvezett belém!vigyázott
2013. márc. 13. 20:44
9/12 anonim válasza:
Az nem védekezés. Attól még teherbe eshetsz. A védekezés a gumi.
10/12 anonim válasza:
"Egy hete voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk"
Nincs több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!