Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi ez a nagy pesszarium mania?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy pesszarium mania?

Figyelt kérdés

Tobb tizeneve letezik ez a vedekezi mod, megsem terjedt el - nem veletlen.

Akkor mire fel ez a nagy felkapas most? Vagy majd lecsillapodik, ha teherbe esnek meg paran mellette? (mint ahogy a noverem is...)

2013. márc. 9. 09:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Pesszárium mánia?

Egyedül talán itt, a GYK-n érzékelem, hogy megszaporodtak a pesszáriummal foglalkozó topikok.

Talán azért, mert eddig csak külföldről lehetett rendelni, mert idehaza kivonták, de most újra lett egy magyar forgalmazó (lea), újra könnyebb hozzájutni és ez meghozta hozzá ismét a kedvet.

Én is így vagyok vele. Eddig is foglalkoztatott, de az, hogy csak külföldről ment vmi pharmafutáron keresztül és előtte "méretet is kellett vetetni" az orvossal... az túl macerásnak tűnt számomra.

Ráadásul mivel egy jó generációnyi ideje nem kapható itthon, nem sok ismerősömtől hallhattam személyes tapasztalatot (0).

Most ez megváltozott és az időzítés is tökéletes. Pont egy olyan kapcsolatban vagyok ugyanis, ahol be merem vállalni az "ismeretlen" kockázatot. Nem megyünk falnak, ha beleesünk a hibaszázalékba és becsúszik egy gyerek.

Gyógyszert nem szedhetek, és az óvszernél csak jobb lehet (érzésre).

2013. márc. 9. 19:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Most készülök gumiról vm kényelmesebb megolddásra váltani. A fogamzásgátló tablettákkal kapcsban elég nagy fenntartásaim vannak, sok rosszat hallottam, plusz a dokim is nagyon úgy tűnt, mintha mindenképpen a tabit akarná felírni nekem... Olvastam vese és májkárosodásról, meddőségről vagy nehezebb teherbeesésről. Túl sok elég szörnyűnek tűnő mellékhatásról olvastam ahhoz, hogy tablettát szedjek!

Ha belegondolok, hogy egy pesszárium szorosan illeszkedik, és így nem mozdul el, akkor nem tudom hogyan eshetne teherbe egy nő. Állítólag a tabletta mellett is lehet terhes az ember, ha rendesen szedi akkor is.

Szerintem a pesszárium az egy igazán jó megoldást jelentene minden nőnek!!! 25L

2013. máj. 26. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!