Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesszárium biztonság?
Szerintem nem lesz baj, hiszen megszakítottátok az aktust. Alapból a pesszárium nyújt egy 70%-os biztonságot, a megszakítás még 50%-ot. Aztán még hozzá jön az is, hogy peteéréskor is csupán 20% az esély a teherbeesésre. Ez így összességében szerintem igen csak csekély.
Egyébként még nem használtam pesszáriumot, de most rendeltem. Megkérdezhetem, hogy mi a tapasztalatod? Nehéz volt felrakni? Érezted, hogy ott van? A párodat nem zavarta?
Pesszáriumot használsz vagy leát?
A spermicid azért kell mert a spermiumok akár 48 órán keresztül is életképesek lehetnek és a gél pedig elpusztítja őket hamarabb. Ezért is benn hagyni min. 5 órán keresztül hogy elvégezhesse a munkát. A pesszárium lezárja az utat a spermicid pedig kinyírja őket. :-)
Hagyományos pesszáriumot használsz vagy LEA-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!