Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van olyan szerkezet, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan szerkezet, ami megállapítja, hogy mikor lesz peteérésem? Vagy mikor van?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el hogy a mai világban nincs olyan szerkentyű,ami előre megállapítaná ezt.Már annyi mindent gyártanak! Mért kell állandóan számolgatnom meg stresszelnem hogy nem tudom mikor lesz pém.:S

Bogyót és gumit nem akarok használni.Erről ne is nyissunk vitát.Köszi!

2009. szept. 13. 15:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Asszongya "hallottam olyan computerről":D:D:D

Na,akkor, ahol "hallottál olyan computerről" ott érdeklődj.

Egyébként,ez a módszer, eléggé megbízhatatlan,és ha ezt a tényt közlik veled,akkor ne flegmázz, és "olyan computerre" hivatkozz, ami, szintén csak algoritmusból számítja ki a peteérés idejét. Az "olyan computer" egyszerű, könnyen beszerezhető változatát, digitális hőmérőnek hívják. (nem ami kül, és beltéri hőmérsékletet mér, hanem testhő.) Mivel peteéréskor magasabb a testhő.

...computer...XD

2010. máj. 6. 12:05
 22/27 A kérdező kommentje:

ne nevess,ez nem vicc! :D

Tényleg egy ismerősöm mesélte h létezik ilyen,de csak külföldön,ö is ott él...asszem rá kell pisilni minden nap és a pisiből számitja ki a biztonságos és a nem biztonságos napokat. Csak nagyon drága...arra lettem volna kiváncsi h használt-e vki ilyet.

2010. máj. 6. 15:33
 23/27 anonim ***** válasza:

:)

A szóhasználaton nevettem:D

Lehet h van ilyen,. de az nem "computer":)

Szval, itt magyarisztánban, marad a hőmérő...peteéréskor általában a nőknek, peteéréskor van a folyás...éés a 10Ft-os Norbiápdétes kártyanaptár...:D

(Egyébként, srác vagyok, éés egy ideig mi is használtuk a bnőmmel ezt a módszert. Ezért mondom,h nem biztonságos)

Azért sok szerencsét nektek!

Bííke, oszt kíísz!=)

2010. máj. 6. 21:17
 24/27 anonim ***** válasza:

f@szául leírtam.:D

Sebaj, valakinek a kockázatos szex..valaki meg füvezik...:D

2010. máj. 6. 21:19
 25/27 A kérdező kommentje:

jófej srác vagy! :D :D

na jó,akkor nem computer,kicsit rosszul fogalmaztam. "Szerkezet". A neve is eszembe jutott azóta: persona.

Ez a komputer szöveg igy utólag tényleg vicces XD !

2010. máj. 7. 11:27
 26/27 anonim ***** válasza:

Igen-igen...tudom, h az vagyok.:D

Van még egy lehetőség, ami sztem ezzel a módszerrel kombinálva,már elég biztonságos.

A spermicides kenőcs (sajnos nekem nem sok információm van róla...) Sok helyen lehet róla viszont olvasni,de ami sztem számodra meggyőző lehet, az ez a rész:

"orvosi közreműködés nélkül alkalmazhatók", "lányok számára, akik rendszertelen nemi életet élnek, hiszen ezt a készítményt akkor kell alkalmazni, amikor szükséges", "Használatával elkerülhető a nem kívánt terhesség, ráadásul hormonmentes hatóanyaga bizonyos fertőzésektől is megvéd. Mivel a készítmény nem tartalmaz hormont, nem okoz sem súlygyarapodást, sem egyéb, a szervezet egészét érintő mellékhatást."

Kár,h erre nem bukkantam rá hamarabb...:D

2010. máj. 7. 11:56
 27/27 A kérdező kommentje:
köszi,igen,én már használok egy kúpot. Patentex a neve. De ezt asszem már irtam. De mivel sokan szidják h nem elég biztonságos,mindig csak megszakitással merem használni. Soha nem megy belém. Ha nagyon ragaszkodik hozzá,akkor a végén felhuzzuk a gumit. Csak enélkül macerás h mindig figyelni kell nehogy elélvezzen...:S Szegény pasim...:(
2010. máj. 7. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!