Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szerkezet, ami megállapítja, hogy mikor lesz peteérésem? Vagy mikor van?
Nem hiszem el hogy a mai világban nincs olyan szerkentyű,ami előre megállapítaná ezt.Már annyi mindent gyártanak! Mért kell állandóan számolgatnom meg stresszelnem hogy nem tudom mikor lesz pém.:S
Bogyót és gumit nem akarok használni.Erről ne is nyissunk vitát.Köszi!
Lehet kapni ugyanolyan tesztet, mint a terhességi teszt. Rápisilsz és megmondja, hogy peteérésed van-e.
Te most védekezés szempontjából kérdezed a dolgot? Mert akkor gratulálok a semmi gumi meg tabi felfogásodhoz. Addig élnek a spermák a hüvelyben, hogy így kb csak havonta egyszer fogtok tudni szeretkezni. De semmi baj, látom neked ezek az igényeid.
Ha mégis félsz a terhességtől, akkor vannak más módszerek is a fogamzásgátlón és a gumin kívűl is.
Nézd meg ezt az oldalt: pharmatex.hu
Teljesen hormon mentes. Már én is használtam és nálunk bevált.
Pesszárium + zselé. Már vagy nyolcadszor írom.
Amúgy meg tényleg meg lehet állapítani hormonvizsgálattal. És, ha rendkívüli peteérésed lesz?
Pesszáriumot az orvos írja fel, mert 3 féle méret van belőle és meg kell nézni, hogy neked melyik a legmegfelelőbb.
Elég biztonságos, sokan használják. Nyugodtan belédélvezhet mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!