Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szerkezet, ami megállapítja, hogy mikor lesz peteérésem? Vagy mikor van?
Nem hiszem el hogy a mai világban nincs olyan szerkentyű,ami előre megállapítaná ezt.Már annyi mindent gyártanak! Mért kell állandóan számolgatnom meg stresszelnem hogy nem tudom mikor lesz pém.:S
Bogyót és gumit nem akarok használni.Erről ne is nyissunk vitát.Köszi!
Én vagyok a 16:01-es...Egyszerű a dolog, nem élvez belém...Utolsó másodpercben kiveszi...Ehez a módszerhez a fiúnak azéert elég tapasztaltnak kell lennie, de én bízok a páromban és, 2.5 év alatt még nem volt semmi gixer..Dehát amint írtam az sem lenne gond ha lenne..:)
Egyébként én azt hallottam, hogy a pesszáriumot csak annak ajánlják aki túl van már egy szülésen, meg hogy csak a nőnógyász rakhatja fel és szedheti ki, ami elég fájdalmas...De ez nem tuti...Üdv
Az a spirál!
Ne keverjük már a dolgokat... a pesszáriummal az a gond, hogy nem lehet több napig benned (tehát nem lehet folyamatosan használni). Akkor jó, ha viszonylag ritkán találkoztok - de akkor aztán mindent bele!
A pesszárium latex anyag, semmi fájdalmas nincs benne, mert egy puha valami. Ráadásul magadnak kell fölrakni.
Egyébként a spirál sem fájdalmas ha nem dobja ki a szervezeted. És létezik mini spirál is, és azt már lehet szülés előtt is használni.
Létezik olyan, hogy ovu mikroszkóp. Ez nyálból vett minta alapján megmutatja, hogy mikor vagy termékeny és mikor nem! De a használata sok odafigyelést igényel! Ha nem akartok babát szerintem nem ez a legmegfelelőbb! Próbáljátok ki a pharmatex termékeit (hormonmentesek), a pesszárium vagy a hüvelygyűrű is jó, csak drága.
9:54-es. Rendkívűl naív vagy. Van akinek a menstruációja másnapján van peteérése és van akinek 1 nappal előtte. Majd pont a telefonod mond biztosat. Nagyon édi.
A válaszolónak: Én rengetegszer használtam már pharmatex terméket (megszakítás nélkül, ergo belém élvezett a párom) és soha nem lett semmi baj, csak nagyon oda kell figyelni a használati utasításra. Szerintm bízhattok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!