Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elvesztem a szüzességem, akkor kell szedni valamit? Egy csomó barátnőm szed, de van aki nem! Most akkor hogy van ez? Ha nem szedek semmit, lehet vmi bajom?
Figyelt kérdés
2009. szept. 13. 12:14
1/10 anonim válasza:
ha akarsz akkor szedsz fog.gátlót ha nem akkor nem. ahogy érzed.de ha komolya a kapcsolatod akkor inkább irass fel. am hány éves vagy?
2/10 anonim válasza:
Nem egészen érthető a kérdés. Fogamzásgátlóra gondolsz? Ha igen, akkor rendszeres nemiélet esetén szedni kell, vagy óvszerrel védekezni. Egyébként a szüzesség elvételekor is védekezzetek óvszerrel. Ha antibiotikumra gondolsz, akkor azt nem kell szedni. Gondolom még igen fiatal lehetsz...
3/10 anonim válasza:
Még előtte érdemes tablettát szedni, hogy ne legyen semmi gikszer (kilukad a gumi, elfelejtettetek védekezni).
De ez nem a szüzességgel van kapcsolatban.
4/10 anonim válasza:
A kérdésedből ítélve nagyon fiatal lehetsz, semmit nem tudsz erről az egészről. És mivel ilyen fiatal vagy, nem tanácsolom a fogamzás gátlót, mert felborítja a hormonháztartásod, neked még fejlődő szervezeted van, nem érdemes tönkretenned. Védekezzetek gumióvszerrel, de azzal MINDIG! És előtte ellenőrizzétek mindig le, h nem-e lyukas. Nagyon vigyázzatok, mert nem hiszem, h a közeljövőben babát tervezel. Mennyi idős vagy?
5/10 anonim válasza:
Nem kell csak ha akarsz.
Én 10 hónp után kezdtem el szedni fogamzásgátlót. A párommal elég realisták vagyunk és a racionális gondolkodás azt diktálta, hogy egy hónap után fölöslegesen tömném magam hormonokkal, mert mival ha 1 hónap múlva szétmegyünk. Most 10 hónap után összecsiszolódtunk annyira érzelmileg és szexuálisan, hogy tudjuk, hogy még nagy-nagyon sokáig együtt leszünk így nem lesz fölösleges a tabi szedése. :)
Szóval a lényeg az, hogy nem kötelező még akkorse ha tartós kapcsolatod van. Csak akkor szedd ha úgy érzed neked szükséges ez a védelem.
6/10 anonim válasza:
igen, szűzhártyanövesztő tablettát ajánlanék.
7/10 anonim válasza:
mit akarsz szedni? nem értem a kérdést. ha fogamzásgátlóra gondolsz akor igen lehet bajod, terhesség például, ezért ha nem szedsz semmit akkor mással kell védekezni, óvszerrel mondjuk.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Fogamzásgátlóra gondoltam igen! Akkor ha minden alkalommal használunk óvszert, akkor elvileg nem lehet bajom, ugye? 17/L
2009. szept. 13. 14:00
9/10 anonim válasza:
Ha mindig ellenőrzitek, h nincs-e kilyukadva, akkor elméletileg nem lehet baj. Ha kiszakad, akkor azonnal esemény utáni tabletta, ha nem szeretnél babát.
10/10 A kérdező kommentje:
És azt csak egyszer kell bevenni?
2009. szept. 14. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!