Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen ciki, ha elvesztem...

14 évesen ciki, ha elvesztem a szüzességem?

Figyelt kérdés
a barátommal egy és fel éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Nagyon sokat beszélgettünk a sexről, én készen álnék rá, csak attól félek,hogy ribancnak fognak tartani, nem mondanánk el senkinek, de a korom miatt aggódom,de én nagyon szeretem őt, megbizom benne, és nemtudom,hogy mit tegyek, SEGITSETEK!!
2011. aug. 9. 10:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
59%
Ha komolyan gondoljátok az egészet akkor úgysem fog megállítani semmi :) beszélgess vele előtte ilyen mélyebb dolgokról :)
2011. aug. 9. 10:43
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd! És hogy miért? Ha valóban meg akarnád tenni szerelemből, akkor megtennéd és nem itt kérdeznéd, hogy ciki-e vagy sem.

A másik dolog pedig, hogy dícséretes, hogy ennyi ideje együtt vagy a barátoddal, de akkor is fiatal vagy. Bármi történhet még. Igaz, hogy én is fiatalom adtam oda magam a páromnak(bár nem 14 évesen), de akkor sem foglak bíztatni arra, hogy tedd meg.

2011. aug. 9. 10:45
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

én azt szem előtt tartanám, mindig, hogy NINCS 100%-os fogamzás gátló módszer. Tehát tehetsz te bármit, gyerek becsúszhat. Akkor mit csinálsz?

Én most a párommal erről az esetről is beszélnék. Hiszen a legtöbb fiú ilyenkor szóban mindig "kiáll" a párja mellett, de ha baj van ,akkor otthagyja.

Én dolgoztam egy évig a tiniambulancián. Tudom ,hogy sok lány ment naivan és boldogan a szexbe bele. Ez nem baj, ez egy igény, de arról sosem szoktak beszélni veletek, hogy mi van ha valami mégsem úgy alakul ,ahogy az a rózsaszín könyvbe megvan írva.

Szóval előtte nézd ki a legközelebbi tiniambulancia elérhetőségét (ha valami gáz van, akkor ott fogad téged a tininőgyógyász). Fontos, hogy akkor vállaljátok a szexet, ha vállaljátok az esetleges teherbeesés kockázatát (mivel mindig ott lesz a mi van ha...)

És ami a szex utáni életed illeti: mint minden önmagáért felelős szexuális életet élő nőnek, neked is el kell kezdene járnod az éves nőgyógyászati vizsgálatra. Mivel a szűzhártyával megszűnik az elsődleges védelmi vonalad ezért kitettebb leszel a fertőzéseknek, de a méhnyakrák is komoly dolog. Ez főleg azon nők körében gyakori, akik sokáig nem esnek teherbe, de a szexualitás már megjelent életükbe.

És még egy utolsó jó tanács: sok könnyet és idegeskedést megspórolsz magadnak, ha úgy kezded el a nemi életet, hogy alaposan áttanulmányozod az emberi szaporodás című fejezetet. Ha tudod ,mikor eshetsz teherbe ,meddig él egy petesejt és meddig marad életképes a női szervezetbe a spermium, akkor biztosabb leszel a dolgodba.

Legyenek most ezek az elsődlegesek számodra. A szexel bevállalod az élet kevésbé szép oldalát is. Most még gyerek leszel bár, de egy felnőtt felelősségének a súlyát kell magadra vállalnod. Szóval sok szerencsét!

21/L

2011. aug. 9. 10:56
 4/24 anonim válasza:
100%

igen Kedves Kérdező, a szeretkezésnek még nincs itt az ideje. azon kívül még nagyon sok minden van, ami szép és érdekes, és az életben meg kell tapasztalni. Például azt is, hogy nem mentek ágyba egymással amíg gyerekek vagytok.

2 évet kellene még várni. addig romantikázzatok a parkban!

2011. aug. 9. 10:57
 5/24 anonim ***** válasza:
Lefogadom, hogy a pasid minimum 4 évvel idősebb mint te vagy. Ha jól hiszem, akkor csak lyukra megy, hidd el.
2011. aug. 9. 11:02
 6/24 anonim ***** válasza:

81%-osnak maximálisan igaza van.

Még ha mindent tudsz is a védekezésről, sajnos semmi sem 100%-os.

14 évesen még nagyon fiatal vagy.

2011. aug. 9. 11:02
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat és az a 21/l nagyon hasznos információt aditt nagyon szépen köszönöm neked ezt a választ, és mégis ugydontottem,hogy nemfekszek le vele, ha még max kibir velem 2 évet akkor majd lehetséges de most nem, nemszeretnék tehert válalni magamra, még élem az életem....
2011. aug. 9. 11:06
 8/24 A kérdező kommentje:
és képzeld 1 ével idősebb a barátom, és szoktunk mélyebb dolgokrol beszelgetni, és nem csak a szexre megy, tudod voltunk már kettesbe ahol megtehette vola, de elotte megkerdezte es montamneki h még nincs itt az ideje, és képzeld sex helyett romantikáztunk, és semmi extrém... és ne irjatok ijen sértő válaszokat ha azt sem tugyátok,hogy mi van. és ha felteszek egy kérdest akor arra válaszoljaton, ne osztogassátok az észt,hogy te ezt hiszed,meg azt hiszed-.-
2011. aug. 9. 11:09
 9/24 anonim ***** válasza:
szerintem ne feküdj még le vele legalább a 16 éves korodat várd meg,még kislány vagy,ezer más dolgot lehet gyerekként csinálni,ha nem vár rád akkor nem szeret igazán
2011. aug. 9. 11:17
 10/24 anonim ***** válasza:
Igen, ciki.
2011. aug. 9. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!