Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen ciki, ha elvesztem...

14 évesen ciki, ha elvesztem a szüzességem?

Figyelt kérdés
a barátommal egy és fel éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Nagyon sokat beszélgettünk a sexről, én készen álnék rá, csak attól félek,hogy ribancnak fognak tartani, nem mondanánk el senkinek, de a korom miatt aggódom,de én nagyon szeretem őt, megbizom benne, és nemtudom,hogy mit tegyek, SEGITSETEK!!
2011. aug. 9. 10:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
tudom, ezt énis igy gondolom, de én téleg igazán szeretem és tudom,hogy ő is, én félek a sextől, és hát ő fiu neki az kell, de szerintem is ez még várhat.
2011. aug. 9. 11:19
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen, még várhat. Mire eljuttok odáig, addigra mindennek szépen utána tudtok nézni. Nem kell sietni sehová. Ha pedig türelmetlen és ezért szakítani akarna, akkor pedig egy percig se bánd, mert akkor a szexet fontosabbnak tartja, mint a szerelmet.
2011. aug. 9. 11:22
 13/24 anonim ***** válasza:
Meg aki korán kezdi, az hamar kiég.
2011. aug. 9. 11:24
 14/24 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszod! (:
2011. aug. 9. 11:25
 15/24 anonim ***** válasza:
nem ciki, de meggondolatlan
2011. aug. 9. 11:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Jól teszed! Amúgy meg még egy normális gondolkodású 14 éves. Manapság nem sok van.
2011. aug. 9. 13:20
 17/24 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszolónak.
2011. aug. 9. 19:31
 18/24 anonim ***** válasza:

Én vagyok 21/L

Igazából szerintem a szexuális érdeklődéssel nincs gond, hisz abba a korba kerültél, amikor erre egyre fokozottabb igényed van. Ez nem elítélendő. Ha meg van hozzá a megfelelő szellemi fejlettség, az még jobb.

Sosem tiltottam egy tini rokonomat sem a szextől, mert a vágyakozás természetes. De sajnos, mint biológiai, mint társadalmi okok miatt, a szex nem csak élvezet... felelősség is egyben. Felelős vagy a testedért, amely képes arra ,hogy egy gyermeket kihordjon és világra hozzon.

Mint mondtam egy évig dolgoztam gyakornokként a tiniambulancián. Az ott tapasztaltak alapján kissé elkeserítőnek találtam azt, hogy mennyire sok naiv kislány köszönhette tudatlanságának a jelenlegi állapotát.

Mivel a legtöbb szülőnek nem mer erről beszélni és a korosztályából próbálnak meg infót összehalászni ezért sok a nem kívánt terhesség. Ha ez bekövetkezik ,akkor nincs kihez fordulni, egyedül maradnak. Jobb esetbe a barát felvállalja a következményeket, de az általános az, hogy a "fiú ott sem volt".

Sajnos még így is a bajba jutott tinik 1/3-a tudja, hogy hova menjen segítségért, kihez forduljon.

Szeretném szélesebb körben terjeszteni az igét. Nem a mai tinikkel van a gondom, mert a szüleitek felelnek értetek, és az ő feladatuk lenne ezt elmondani, hogy mi van a rózsaszín felhőn túl. De talán 1000 fiatal lányból 2 ha tudja mivel jár a szex igazán.

Szóval szerintem csak az szexeljen, aki éretten és felelősen tud döntést hozni, mert ha baj lesz, úgyis magára marad. Inkább ismerjétek meg egymást testét, érzéki pontjait (petting), merüljetek el egymás lelkében. Beszélgessetek a "balesetekről" Pl mi lenne ha teherbe esnék...? Otthagynál? Ki állnál mellettem?

Az én barátom pl. azon ritka férfiak közé tartozik aki erre a kérdésre azt válaszolta, hogy ha jönne a baba, akkor felnevelné. Nem ölné meg magzat korába, inkább elmenne dolgozni, hogy a picinknek mindent megadjon.

Szeretném ,ha sok korodbelihez eljutnának ezzen információk, hisz akkor kevesebb kétségbeesett és összetört lányt kéne látnom.

2011. aug. 9. 19:42
 19/24 anonim válasza:
Nem ciki, de szerintem nagyon korai akkor is, ha szeretitek egymást. Ha már egy szemernyi kétséged is van és itt kérdezed meg, akkor az régen rossz. Várjatok még és amikor már teljesen késznek érzed magad rá, és nem lesznek kétségeid akkor tegyétek meg. Ha szeret, megvár. Így lesz felejthetetlen :)
2011. aug. 9. 20:52
 20/24 anonim válasza:

"én azt szem előtt tartanám, mindig, hogy NINCS 100%-os fogamzás gátló módszer. Tehát tehetsz te bármit, gyerek becsúszhat. Akkor mit csinálsz?"

Én nem értem itt az összefüggést, 14 évesen és 18 évesen is ugyanakkora probléma lehet egy gyerek, ennek az egésznek semmi köze ehhez.

2011. aug. 10. 04:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!