Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megfogant a baba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogant a baba?

Figyelt kérdés

Tudom,rengeteg ilyen kérdés van fennt..

De sík ideg vagyok már..

Egy hete annyit eszek mint egy állat..

És borzalmasan feszült a cicim

És ma kellet volna megjönnie de nem jött meg.

És nekem már beállt tehát nincs olyan h késik/!!

Mindig pontosan akkor jött meg ahogyan a naptáramban

Vezettem..de ma nem.. Hiába vártam

Mindig reggel tájt szokott akkor is így volt mikor nem volt beállva

És most iszonyatosan parázok.

mit csináljak

Várjal még? Vegyek tesztet??

Egyébként van ilyen telefonomra naptár ami mindent mutat

Megvan adva a menszeszem első és utolsó napja

És mutatja mikor van peteérésem stb.

És persze azt is hogy mikor kell következőnek

Megszakitással szexeltünk a barátommal

Eddig nem is volt belőle baj.de félek hogy most van..

2013. márc. 7. 14:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ennyi ésszel miért nem kötteted el magad?Egy életre el lenne intézve.
2013. márc. 7. 15:46
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. márc. 7. 15:48
 23/29 anonim ***** válasza:

Az, hogy mások hogy és mint mitől és mitől nem esnek teherbe, miért befolyásol? Igen, teherbe lehet esni gyógyszer mellett - ha rosszul szedik. Teherbe lehet esni óvszer mellett - többnyire ha rosszul használják/tárolják. Az emberi hülyeséget nehéz kivédeni, ez van. De itt most nem másokról, hanem rólad van szó. Ne mások miatt, hanem magad miatt tegyél dolgokat. Pl. nem igaz, hogy egy Pharmatex kúpot vagy kenőcsöt nem lehet kibírni megszakítással kombinálva ha már nem bírjátok a gumit. Persze, ez sem 100% de jelenleg te a mostani felfogásoddal igencsak messze vagy attól a 98%-tól is. Különben meg mit szólod le a 98%-ot? A te jelenlegi 50%-od tán jobb? Az meg, hogy anyukád 7 éve nem esett teherbe- a te helyzeted szerintem kicsit más. Anyukád lehet, hogy fel tudna nevelni még egy gyereket, vagy könnyebben elvetetni ha már nem szeretne többet. Te viszont kétlem, hogy el tudnál tartani egyet az abortusz pedig kockázattal is jár ám...

De te tudod. A te életed. Mindenesetre érdemes lenne elmenned egy nőgyógyászhoz és megbeszélned vele a problémád függetlenül a teszt eredményétől - ő biztosan tud jó tanácsot adni.

25/N

2013. márc. 7. 15:50
 24/29 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire fogyatékos vagy?

18 évesen lehetne több eszed.

Igen, gumi mellet is teherbe lehet esni. Csak gumi mellett az esély egy é alatt 1%, a te nagyszerű megszakításos módszered mellett meg 40!!!

Az, hogy gumival szar, az hiszti. Majd egy kaparás után lehet megszereted a gumit.

Egyébként meg nem csak gumi, tabletta meg megszakítás létezik, csak egy kicsivel több IQ kellene ahhoz. hogy utánanézz a módszereknek.

Ha most nem is estél teherbe, majd fogsz. Úgy is az lesz a vége, hogy nem kívánt terhességed lesz, csak kérdés, hogy mikor.

2013. márc. 7. 16:47
 25/29 A kérdező kommentje:

Igen az vagyok fogyatékos..

Köszönöm tényleg.

Mindenki hibázik talán csak ezt tudom mondani.

Ide nem kellett volna írnom hanem inkább olyannal megbeszélni

Aki ismer.. Itt senki nem ismer. Nem tudja

Miken mentem keresztűl

És ezért pont hülye voltam hogy itt próbálok

Segítséget kérni..

Anyámmal nem vagyunk olyan jóban hogy megbeszéljem

Vele és nem is akarom..

Csak szidna hogy na ezért nem kell.komoly kapcsolat

Pedig szeretem a barátom.. Nála jobbat nem kaphatnék

Apám nincs..

Ez van

2013. márc. 7. 18:03
 26/29 anonim ***** válasza:
Igazad van. Nem kellett volna ide írnod. Ez van.
2013. márc. 7. 18:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Nagy esély van rá, hogy egy abortusz után amúgy se lehet több gyereked, szóval mire vársz? Ha most nem vagy terhes, ezek után nem kell az a megszakítás se, ess teherbe, menj abortuszra, és utána semmi gondod nem lesz.
2013. márc. 7. 20:04
 28/29 A kérdező kommentje:

igen mert az úgy müködik...

nem tudnék abban a tudatban élni,hogy megöltem a babám

Igaz nem akarok gyereket,még nincs meg bennem az

Az érzés,de örökre egy lelki trauma lenne egy abortusz..

2013. márc. 7. 20:49
 29/29 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem muszáj ide írnod a kérdést, de válassz! Mit akarsz hallani? Az igazat, vagy azt amit akarsz? Hülyeség ez a védekezés, mert szerencsén múlik minden. Túl sokat kockáztatsz. Homokba dughatod a fejed mint a strucc és nem muszáj figyelned az ártó üzenetekre még akkor is ha igazak és csak nyomatékosítani akarják benned, hogy TÖBBÉ ÍGY NE "VÉDEKEZZ". Ha hiszed ha nem a te érdeked. Jobban esne, ha mindenki azt mondaná, hogy "Nyugi semmi baj nem lesz, ez természetes..." Aztán jön a baba? És ott döntened kéne, hogy abortusz, vagy vége a gyerekkornak ÖRÖKRE. Válassz!
2013. márc. 8. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!