Konkrét jele nincs, de vannak olyan nők, akik megérzik (nem fizikailag). A beágyazódásnak lehetnek jelei, de ez a foganástól számított kb. 10-14. napra tehető.
- kis görcsök
- vérfolt
- alhasi enyhe fájdalom
De ez se mindenkinél van így, ezután pedig már a várandósság tüneteit érezheted magadon! :) Sok sikert!
Szia!
Az már más eset, hogy késik a menzeszed! Azt hittem még csak előtte vagy! Akkor viszont már nyugodtan reggeli vizeletből tesztelhetsz egyet.
Remélem pozi lesz!
Ui.: A várandósság tüneteit sok helyen megtalálod a neten!
Szia! Érdekes!
Sokaknál van, hogy egy hetet késik és csak akkor mutatja ki a teszt, de pl. édesanyámnak ki se mutatta. Szerintem menj el egy nőgyógyászhoz (akár sztk-shoz) és nézesd meg magad hülyei uh-val. Mond meg a dokinak, hogy már több, mint egy hete késik és 29-én teszteltél negatívat.
Ő megmondja, hogy mi a helyzet, de Nekem már volt, hogy késett kései peteérés miatt 1 hetet, de ciszta miatt is volt, hogy 1,5-2 hetet (asszem), de olyan is volt, hogy bebeszéltem magamnak, hogy várandós vagyok és ezért késett több, mint egy hetet, aztán mikor az orvos mondta, hogy semmi, akkor meg is jött... :)
Majd légyszi írd meg, hogy mi lett, ha gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!