Mekkora a valószínüsége, hogy missed ab után második ciklus már visszaáll? Illetve, hogy volt peteérés és esetleg megfogant a baba?
Figyelt kérdés
Elképzelhető,hogy esetleg megjön a 2. mensi,de annak ellenére várandós vagyok?#missed ab #ciklus visszaállása!
2012. nov. 3. 10:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha megjön a menzi, nem vagy terhes, hacsaknem valami kis maszatka van rendes menzesz helyett. Én legalábbis csak akkor gyanakodnék.
Sajnos én is tudom mi a missed ab, ahogy olvasgatom, simán lehet már peteérés, van aki úgy esik teherbe, hogy még az első menzeszt sem várja ki.
2/2 anonim válasza:
1. válaszolónak igaza van! Én vagyok rá az élő példa (sajnos) missed ab után már nem jött meg, egyből terhes lettem, de sajnos jobb lett volna ha várunk mert újból elvetéltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!