Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz holnap negatív vagy pozitív?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátló szedése mellett együtt voltam a párommal megszakítással február 10.-én. Azóta semmilyen vérzésem sem volt. Elmentem ma nőgyógyászhoz és csinált egy hüvelyi ultrahangot. Mondta, hogy nem lát terhességet de biztos ami biztos, csináljak holnap reggel egy terhességi tesztet. Félek az eredménytől!!2013. márc. 7. 12:00
1/8 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye a terhességnek, ha még a gyógyszer mellett megszakításosan is védekeztetek. Valami más lehet a baj... a doki mást nem mondott?
2/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem volt valami kedves az orvos. Szerettem volna másik gyógyszert feliratni de azt mondta, hogy csak szedjem tovább!Csak ennyit mondott.
2013. márc. 7. 12:07
3/8 anonim válasza:
Negatív lesz.
Menj el egy másik dokihoz.
4/8 A kérdező kommentje:
A hüvelyi ultrahang ma kimutatta volna ha terhes vagyok??
2013. márc. 7. 12:09
5/8 anonim válasza:
Menj másik orvoshoz, de szerintem nem vagy terhes. Mióta szeded? Eddig rendben volt? Ha igen akkor védekezzetek egynelőre mert lehet nem hat rendesen.
6/8 anonim válasza:
Ekkora terhességet még nem mutatna ki szerintem, de én is elmennék másik orvoshoz (gondolom sztk-ban voltál, akkor inkább magánrendelésre), ennyit megér!
7/8 A kérdező kommentje:
Most szedek életemben először fogamzásgátlót, január 20.-a óta szedem! Mikor együtt voltunk akkor volt a 7 tabletta,entes nap első napja.
2013. márc. 7. 12:13
8/8 anonim válasza:
Ez még nagyon az eleje, lehet a gyógyszer miatt, hogy nem volt vérzésed.
Nem hinném, hogy terhes vagy, de csináld meg azt a tesztet. Ja és keress másik dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!