Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik a legolcsóbb eszköz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legolcsóbb eszköz, amivel védekezhetnénk?

Figyelt kérdés

Tudjátok, elég nehéz megélni a zsebpénzből.. :D

Heti3-4alkalom

16/f

2013. márc. 4. 16:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Íme egy kis matematika:

Egy csomag 3 leveles fog. gátló tabletta kb. 6000 ft, ami elfelezve fejenként 3000 ft-ba kerül. Mivel ez egy 3 havi adag, ezért így kijön, hogy havonta egy ezres megy el védekezésre, ami heti 4 alkalommal számolva, alkalmanként 62.5 forintot jelent.

Ehhez persze még hozzájön az orvos díja, aki felírja a tablettát, valamint az útiköltség, ha esetleg nem található a városban nőgyógyász, vagy egyéb orvos, aki felírja.

További spórolást jelent, igaz csak a lány számára, hogy a vérzés általában csökken a tabletta szedése mellette, így tamponra/betétre is kevesebbet kell áldozni. Ezután mondja azt valaki, hogy drágák az orális védekezési módszerek! Durván 60 forintba kerül, egy csomag koton meg van vagy 500 forint...

2013. márc. 4. 16:59
 12/27 anonim ***** válasza:
Majdnem szembeszálltam a 9-essel miattad... Ejnye no, milyen csibész vagy te, aki inkább iszik, mint k.fél 16 évesen. Nem lesz ennek jó vége.
2013. márc. 4. 17:00
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
#9: Valószínűleg nincs gyereked ... Egyébként meg szexelni így is, úgy is fog, akár adsz rá, akár nem. Akkor már nem jobb adni, mint majd küzdeni a kislány apukájával, aki ki akarja herélni a fiad? Meg hát persze lelkiismeret furdalás nélkül veszélyeztetnél ezzel egy 15-16 éves lányt - tekintve, hogy egy gyerek szervezetének sem a terhesség, sem az abortusz nem tesz túl jót.
2013. márc. 4. 17:01
 14/27 anonim ***** válasza:
Talán ne igyál? Döntsd el, hogy mi a fontosabb. Mérlegelj. Tudod, ha szexuális kapcsolatot képes vagy létesíteni, akkor gondolkodni is... elvileg. 18 éves kor alatt úgyis illegális alkoholt vásárolni.
2013. márc. 4. 17:01
 15/27 anonim ***** válasza:

caM008: Hogy fog-e szexelni, az az ő dolga. Én ugyan elmondanám neki, hogy várjon vele meg minden, de persze a gyerekek nem hallanak a szüleikre. Ha a pénzt amit tízóraira, csokira, stb. kap óvszerre akarja költeni - tegye. Viszont én nem fogom külön finanszírozni a hülyeségeit.

Amúgy meg egy 16 éves lány simán tud szülni - rengeteg példa van rá. A fiúcska védelmét meg a büntetőjog ellátja.

Én alapvetően liberálisnak tartom magam: 14 év felett nem avatkoznék be a gyerek szexuális életébe sem így, sem úgy.

2013. márc. 4. 17:06
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Apád adni fog gumira pénzt nehogy te is úgy járj mint ő 17 évvel ezelőtt.☺
2013. márc. 4. 17:06
 17/27 anonim ***** válasza:

#11: Korrekt minőségű 12 darabos óvszert lehet kapni 899,- forintért, ami azt jelenti, hogy egy dugás 75,- Ft.

Ja egyébként, igen. Rájöttem, hogy kár a kérdező mellett állni. Innentől egyszerű a képlet: cigiről, piáról leszokni és lehet dugni! Egyébként meg tiszteltetem a szüleidet, akik előtt 16 évesen dohányzol és ezek szerint tudják, hogy arra vered el a pénzed, de nem érdekli őket, ha egy kislányt teherbe ejtesz. Ha az én fiam lennél egy fillér zsebpénzt nem kapnál ...

2013. márc. 4. 17:07
 18/27 anonim ***** válasza:
#15: Én pedig nem vagyok liberális ebben a kérdésben és nem is leszek!
2013. márc. 4. 17:10
 19/27 anonim ***** válasza:
81%
Ritka nagy gyökér vagy kérdező 16 éves létedre.
2013. márc. 4. 17:10
 20/27 A kérdező kommentje:

szépekvagytok, köszönöm a matekos választ :D

majd rábeszélem, hogy fektessünk be fogamzásgátlóba:-)

2013. márc. 4. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!