Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legolcsóbb eszköz, amivel védekezhetnénk?
Tudjátok, elég nehéz megélni a zsebpénzből.. :D
Heti3-4alkalom
16/f
Íme egy kis matematika:
Egy csomag 3 leveles fog. gátló tabletta kb. 6000 ft, ami elfelezve fejenként 3000 ft-ba kerül. Mivel ez egy 3 havi adag, ezért így kijön, hogy havonta egy ezres megy el védekezésre, ami heti 4 alkalommal számolva, alkalmanként 62.5 forintot jelent.
Ehhez persze még hozzájön az orvos díja, aki felírja a tablettát, valamint az útiköltség, ha esetleg nem található a városban nőgyógyász, vagy egyéb orvos, aki felírja.
További spórolást jelent, igaz csak a lány számára, hogy a vérzés általában csökken a tabletta szedése mellette, így tamponra/betétre is kevesebbet kell áldozni. Ezután mondja azt valaki, hogy drágák az orális védekezési módszerek! Durván 60 forintba kerül, egy csomag koton meg van vagy 500 forint...
caM008: Hogy fog-e szexelni, az az ő dolga. Én ugyan elmondanám neki, hogy várjon vele meg minden, de persze a gyerekek nem hallanak a szüleikre. Ha a pénzt amit tízóraira, csokira, stb. kap óvszerre akarja költeni - tegye. Viszont én nem fogom külön finanszírozni a hülyeségeit.
Amúgy meg egy 16 éves lány simán tud szülni - rengeteg példa van rá. A fiúcska védelmét meg a büntetőjog ellátja.
Én alapvetően liberálisnak tartom magam: 14 év felett nem avatkoznék be a gyerek szexuális életébe sem így, sem úgy.
#11: Korrekt minőségű 12 darabos óvszert lehet kapni 899,- forintért, ami azt jelenti, hogy egy dugás 75,- Ft.
Ja egyébként, igen. Rájöttem, hogy kár a kérdező mellett állni. Innentől egyszerű a képlet: cigiről, piáról leszokni és lehet dugni! Egyébként meg tiszteltetem a szüleidet, akik előtt 16 évesen dohányzol és ezek szerint tudják, hogy arra vered el a pénzed, de nem érdekli őket, ha egy kislányt teherbe ejtesz. Ha az én fiam lennél egy fillér zsebpénzt nem kapnál ...
szépekvagytok, köszönöm a matekos választ :D
majd rábeszélem, hogy fektessünk be fogamzásgátlóba:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!