Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védekezhetnénk másképp?
Nem vagyok járatos a témában, de mint ha hallottam volna róla, hogy van fogamzásgátló tabletta már férfiaknak is. Vagyis az nem fogamzásgátló, hanem nemzésgátló, de akkor is. Járjatok utána! Ha te nem akarsz bogyót szedni, szedjen a párod!
Egyébként ott van még a megszakításos és a naptármódszer, de egyik sem megbízható.
Utálod vagy nem, gumi kell és kész.
Én sem rajongok érte, nyilván sokkal kényelmesebb lenne anélkül, de mivel a többi módszer nálam is kiesik, gyereket meg még nem akarok, marad a koton.
Még mindig jobb, mint a szex mentes élet, vagy az állandó aggódás.
A pharmatexet még kipróbálhatod, de megszakítás nélkül nem sokat ér. Én is kipróbáltam, 2 perc után ki kellett mosnom, mert annyira csípett. Utána még 3 óráig sajgott.
De bnőmnek pl bevált jó ideig...aztán egyszer elkezdett tőle vérezni.
Ne bántsátok a kérdezőt... lehet hogy úgy nem bírja a gumit mint pl én viszket éget még a latex mentes is..akkor hogy éljen úgy rendes szexuális életet hogy gumival védekezik? Mellesleg pl az én pasim se érez szart se abban a cuccban...
na mindegy:...
Kedves kérdező miért nem szedhetsz tabit? van vmi oka, vizsgálati eredmény vagy csak egy SZTKs orvos mondta mert rossz napja volta aznap?
Vannak már alacsony hormontartalmú tabik is, mindenképp érdemes elmenni egy magándokihoz is
sajnos az általad felsorolt dolgokon kívül nem nagyon van más, esetleg ha a párod nyitott ott van még a férfi fogamzásgátlás is , de az még elég új :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!