Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan védekezhetnénk másképp?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védekezhetnénk másképp?

Figyelt kérdés
Az óvszert utáljuk, gyógyszert sajnos nem szedhetek... A hüvelygyűrűnek elég borsos ára van. Maradt még a spirál, amit szülés után javasolnak én 20 éves vagyok, és még nem szültem... Illetve a pesszárium, amire azt mondják nem túl megbízható, főleg ha nem jól helyezed fel. Mit ajánlanátok? a Pharmatex termékek mennyire megbíhatóak?
2012. okt. 13. 10:57
 1/7 Shai-Hulud ***** válasza:
Javaslom még a kalmopirint, térd közé szorítva...
2012. okt. 13. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Felsoroltad az összes gyakori módszert, és melléírtad hogy egyiket se akarod. Szerintem nincs más megoldás: gumit kell használni!
2012. okt. 13. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
inplanon 3 evre ved igy ha kiszamolod olcso.Olyan keves hormon van benne es csak egyfajta hogy meg szoptatas alatt is hasznalhato
2012. okt. 13. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok járatos a témában, de mint ha hallottam volna róla, hogy van fogamzásgátló tabletta már férfiaknak is. Vagyis az nem fogamzásgátló, hanem nemzésgátló, de akkor is. Járjatok utána! Ha te nem akarsz bogyót szedni, szedjen a párod!

Egyébként ott van még a megszakításos és a naptármódszer, de egyik sem megbízható.

2012. okt. 13. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Utálod vagy nem, gumi kell és kész.

Én sem rajongok érte, nyilván sokkal kényelmesebb lenne anélkül, de mivel a többi módszer nálam is kiesik, gyereket meg még nem akarok, marad a koton.

Még mindig jobb, mint a szex mentes élet, vagy az állandó aggódás.

A pharmatexet még kipróbálhatod, de megszakítás nélkül nem sokat ér. Én is kipróbáltam, 2 perc után ki kellett mosnom, mert annyira csípett. Utána még 3 óráig sajgott.

De bnőmnek pl bevált jó ideig...aztán egyszer elkezdett tőle vérezni.

2012. okt. 13. 13:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok a kérdezőt... lehet hogy úgy nem bírja a gumit mint pl én viszket éget még a latex mentes is..akkor hogy éljen úgy rendes szexuális életet hogy gumival védekezik? Mellesleg pl az én pasim se érez szart se abban a cuccban...

na mindegy:...

Kedves kérdező miért nem szedhetsz tabit? van vmi oka, vizsgálati eredmény vagy csak egy SZTKs orvos mondta mert rossz napja volta aznap?

Vannak már alacsony hormontartalmú tabik is, mindenképp érdemes elmenni egy magándokihoz is

sajnos az általad felsorolt dolgokon kívül nem nagyon van más, esetleg ha a párod nyitott ott van még a férfi fogamzásgátlás is , de az még elég új :)

2012. okt. 15. 11:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos az óvszert nem azért nem használom, mert kényelmetlen, bár nyílván az is, hanem pont azért mert sokszor viszketek tőle :/ Gyógyszert pedig azért nem szedhetek, mert Gilbert-kóros vagyok, ami azt jelenti, hogy a májfunkciós értékeim túl rosszak ahhoz, hogy a tabletta megengedett legyen :/
2012. okt. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!