Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet érzékeny csak a mellbimbóm? (mellem nem) 2 hete nem szedek fogamzásgátlót. Másképp védekezünk.
előző de gané vagy..
azt nem írtad mivel védekeztek pedig a válasz szempontjából ez fontos.. de ha pl gumit használtok akkor majdnem tuti hogy nem lehet gond.
szóval, nem rég hagytam abba én is a gyogyszert. és azóta menzesz előtt néhány nappal érzékeny a mellbimbom. ez a szervezetben végbemenő hormonális változások miatt van. amugy is ha két hete hagytad abba még ha nem is védekeztetek volna sem lehetnének ilyen korán terhességi jelek.. azok az együtléttől számítva kb 1 hónapra jönnek de mindegy.
ja hoppá az más... sajnos ez nem védekezés amit írtál.(2. válaszolo vagyok ujra) A megszakításos közösülés pearl-indexe 35 (ami azt jelenti hogy 100 nő közül akik egy évig ezt a módszert használták a szexnél 35-en teherbe estek) ami azért elég magas szám mondjuk a tabletta 0.5, vagy a gumi 3-as eredményéhez képest...
Én nem akarok itt papolni hogy mit jelent ez meg bla bla bla,,, nem vagyok az anyád, de le lehet vonni a következtetéseket és ez után ne csodálkozz ha nem jön meg és becsúszik a baba. ennyi
hát én cypromix-et szedtem amiről köztudott hogy elég magam hormontartalmú(ugyanaz mint régen a diane 35) és igaz hogy szépen letusztultak a bőrömről a pattik, meg kevésbé zsírosodott a hajam például, de borzasztóan lecsillapította a szexuális kedvemet... szinte nem is kívántam a szexet... száraz voltam lent.. nagyon rossz volt.
kb 3 hónapja hagytam abba és kb. most érzem azt hogy kezd visszatérni a régi "étvágyam" de még mindíg nem az igazi.
amugy mivel a kotont nem csak a pasim utálja de engem is irritál szó szerint ezért pharmatex hüvelytablettát használunk védekezésként, de megszakításos közösüléssel együtt, mert önmagában ezek a hüvelykrémek/tabik sem legbiztonságosabb módszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!