Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen fogamzásgátlós eszköz vált be?
Nekem az óvszer vált be. 6 éve védekezem vele, eddig (lekopogom) soha nem volt gond. Nem szakadt ki, nem csúszott le, nem maradt bennem, terhes sem lettem.
Hormonosat nem szedhetek, spirált addig nem tesznek fel, míg nem szült ki, így ha nincs babád, tegyél le róla. Ha van, akkor egy próbát megérhet a dolog, szerintem én is azt választanám szülés után.
A spermicidek+megszakítás (együtt!!!!) is oké lenne, de engem iszonyatosan csípett a spermicid, így letettem róla.
Ami még jó lenne, az a pesszárium és a spermicid együtt (így akár belém is élvezhetne), de ugye a spermicidet nem bírom, a pesszárium meg önmagában azért nem véd annyira, csak spermiciddel együtt jó.
Pesszáriumot egyébként csak külföldről lehet rendelni, de az azért még megoldható. Olvass utána, ha érdekel.
A többi módszer nem épp megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!