Melyik az a babahordozó eszköz ami kényelmes a babának és mamának is?
Kengurut NEEEEEEEEEE!
Én kipróbáltam mindent (kivétel ugye a
kenguru:)
tehát a kendőt, csatost, mei.tait, babaslinget,
ami számomra és a kicsinek is legjobb volt:
kendő és mei-tai
A mei-tait most is használjuk, a kendőt már nem.
Mindenképp mei-tai.
Imádjuk. Liliputi mei-tait vettem pár hónapja, és sajnos most nagyon puffogok.
13-ért vettem, erre pont a napokban néztem, hogy ugyanaz ami nekem van 7000-ért fent van a jófogáson.
Na mindegy, ez a tanuló pénz.
De tényleg nagyon kényelmes, és nagyon jó.......én még felmosni is mei-taiban szoktam.
3.és 4. vagyok,
nekem gremesém van.
Jó ötlet körülnézni vaterán, tesz-en, jófogáson, ...
Gremesének írhatsz e-mailt, vagy facebook-on is megkeresheted és ki lehet próbálni a mei-tait, 1 hétig nálad van ingyen, annyi, hogy tovább kell küldened ajánlott levélként a soron következő próbálónak :)
Megy egy tanácsot, ha elfogadsz!
Szerintem mindenképp érdemes "márkás" mei-tait venni, akár használtan.
Nagyon sok szép termék van, de a zömét otthon varrogatják, ami közel sem olyan minőség, mint akár a Gremese, vagy Liliputi.
Tudom miről beszélek, mert volt alkalmam egy gyönyörű mintás noname-eset, illetve Gremese-set, és Liliputisat is kipróbálnom.
Mint írtam, nekem az utóbbi jött be, de másak vagyunk......csak akartam, hogy tudd, hogyha már ilyen "nemolcsó" dologba ruházol bele, jó vásárt csinálj.
Egyébként nekem ugyanezem van: [link]
Csak, mint írtam újan vettem, és 13-ért. A Páromnak el se mertem mondani, hogy felelőtlenül nem néztem szét a vásárlás előtt.
Kedves KÉrdező:)!V Merre laksz? (írhatod priviben is)
Utána lehetne nézni, hogy akörnyéketeken hol van hordozós klub, ahol a vétel előtt tudnál többféle hordozót is próbálni, iiletve segítenének Neked kiválasztani a helyes hordozóeszközt.
Ja, igen:): kengurut ne:)! Mei tait is csak akkor ha önállóan ül a baba(ez az ideális, tudom, hogy több gyártó korábbról ajánlja de a túlsáosan széles terpesz nem tesz jót a babának:)).
Tehát: kendő, karikás kendő az ideális ha még nem ül önállóan a babád:). Nem szabad megijedni tőle, pár óra és kötés után(legjobb segtséggel hozzáértőtől megtanulni) menni fog:)!
Köszönöm mindenkinek a segítséget:)
Mindenképp alaposan szétnézek mielőtt megveszek valamit. Ezek nem túl olcsó dolgok de maradok a mei tai-nál:)
Még van időm mert csak május végén szülök addig jól át tudom gondolni. Arra gondoltam hogy 2 veszek. Egy babazsákot még pici és későbbre egy mei tai-t. Szerintetek így jó? Többen irtátok hogy a mei tai csak ülni tudó babáknak jó ezért gondoltam beszerzek mellé egy babazsákot is még picike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!