Melyik az a babahordozó eszköz ami kényelmes a babának és mamának is?
Jól döntöttél:)! Örülök, hogy a mt.- t későbbre akarod tartogatni:)!
A babazsákkal(erszénnyel) kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy mindenféle esetleges gyártói ajánlás ellenére sem szabad fektetve hordozni benne a babát, csak függőlegesben! Fekve ugyanis a csigolyák közti porcok nem tudják ellátni ütközéscsillapítási funkciójukat, valamint függőleges pózban biztosan elkerülhető, hogy a baba álla a mellkasához szoruljon(fulladásveszélyes).
Én(és sok-sok hordozási tanácsadó) azt javasolnám, hogy babazsák helyett keress karikás kendőt. Nagyon egyszerű kezelni, nem behatárolt méretileg és az ideális pozíciót sokkal könnyebb elérni vele, mivel sávonként "állítható", tehát a babádat csigolyáról- csigolyára támasztja, körülöleli.
Várandósan is szivesen látnak bármelyik hordozós klubban, ha megírod merre laksz, tényleg segítek keresni ilyet a környéketeken:)!
Szia
Én a 17. kerületben lakom. Köszönöm hogy segítesz. A karikás kendők közül mindegy melyiket veszem vagy ott is jobb a márkás?
Itt a "RÁkosmenti Babahordozó Klub" elérhetősége, a honlap nem friss de a tel. szám szerintem, úgy tudom, él:). Hívd/ keresd nyugodtan!
Igen, karikásból is érdemes minőséget keresni)Nandut ne vegyél,nehéz vele bánni gyakorlatlanul). Eleinte, kicsi babához még jó pl. az Amazonas is, de inkább nézz körül a mamami piacterén, ott tudnak segíteni, kérdezhetsz az eladótól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!