Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mégis megjött, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis megjött, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Yasminelle fogamzásgátlót szedek. Mivel holnap után utazom el, tovább szedtem megszakítás nélkül. Elvileg nem kéne hogy megjöjjön a menzeszem, ma reggel mégis megjött. Mit tegyek?
2013. márc. 4. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
hagyd ki a szünetet, de az a biztos ha megkérdezel egy nőgyászt.
2013. márc. 4. 11:36
 2/9 anonim ***** válasza:
csomagolsz betétet tampont és mész
2013. márc. 4. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Te tudod mit csinálsz, de kicsit gondolkodjál már el miért szeded azt a szart, amúgy is elég drasztikus a szervezetednek, nem pedig még csinálsz mellé marhaságot

amúgy teszel fel tampont v. betét, nem is vészes mitől vagy megijedve, tabletta mellett ez a menstruáció szinte semmi N

2013. márc. 4. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Most már szedd végig a másik levelet ha elkezdted! Senki nem mondta hogy nem 100 a siker erre? Van akinek kimarad egy menzesz, van aki pecsétel és van akinek ugyanúgy megjön. Szervezetfüggő szerintem.

De hogy hozzátegyem sohasem próbáltam menzeszt kihagyni.

2013. márc. 4. 11:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves 3. hozzászóló! Talán azért szedem ezt a "szart", mert 22 évesen nem szeretnék kisbabát? Mert nem tudnám eltartani?
2013. márc. 4. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne harapd le a fejét aki leszólt, mert én sem szedném soha többet!!! Olvass utána akár ezen az oldalon, hány nőnek nem jött meg soha többet a tabletta abbahagyása után a menszesze !:(

Most már szedd tovább a tabit a következő szünetig, mást nem tudsz tenni!

2013. márc. 4. 11:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem leharapom, csak szimplán nem szeretnék úgy babát vállalni, hogy nem tudnám eltartani. Örökbe adni/elvetetni pedig nem fogom. Nem szeretnék felelőtlen lenni, se én, se a Párom. ez van. Dokim javasolta ezt a fogamzásgátlót, mert rendszertelen volt a menzeszem...
2013. márc. 4. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:

(Ő arra értette, hogy miért nem szüneteltetted, tabletta mellett nem olyan vészes a vérzés, el lehet viselni utazás mellett is)

nem azért írtam, mert egyetértek vele, csak félreértettétek egymást. amúgy olvasd el a tájékoztatót, mindben részletesen benne van mikor mit kell csinálni

2013. márc. 4. 12:17
 9/9 ivilicious ***** válasza:
én végig szedném!
2013. márc. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!