Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis megjött, mit tegyek?
Te tudod mit csinálsz, de kicsit gondolkodjál már el miért szeded azt a szart, amúgy is elég drasztikus a szervezetednek, nem pedig még csinálsz mellé marhaságot
amúgy teszel fel tampont v. betét, nem is vészes mitől vagy megijedve, tabletta mellett ez a menstruáció szinte semmi N
Most már szedd végig a másik levelet ha elkezdted! Senki nem mondta hogy nem 100 a siker erre? Van akinek kimarad egy menzesz, van aki pecsétel és van akinek ugyanúgy megjön. Szervezetfüggő szerintem.
De hogy hozzátegyem sohasem próbáltam menzeszt kihagyni.
Ne harapd le a fejét aki leszólt, mert én sem szedném soha többet!!! Olvass utána akár ezen az oldalon, hány nőnek nem jött meg soha többet a tabletta abbahagyása után a menszesze !:(
Most már szedd tovább a tabit a következő szünetig, mást nem tudsz tenni!
(Ő arra értette, hogy miért nem szüneteltetted, tabletta mellett nem olyan vészes a vérzés, el lehet viselni utazás mellett is)
nem azért írtam, mert egyetértek vele, csak félreértettétek egymást. amúgy olvasd el a tájékoztatót, mindben részletesen benne van mikor mit kell csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!