Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volt-e nektek olyasmi vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt-e nektek olyasmi vagy létezik-e hogy az ovszeren tünagyságu lyuk keletkezik?

Figyelt kérdés
mert kiváncsiságbol kijukasztotam egy spermás ovszert!..elöbb kiváncsi lennék mi a véleményetek majd megirom mit tapasztaltam! ELÉGGÉ ÉRDEKES
2009. szept. 12. 11:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%
Kicsit off, de remélem segít: Vezérlőpult, területi és nyelvi beállítások, nyelvek fül, részletek, hozzáadás, magyar; magyar 101 gombos. Ha ezt megcsinálod, az átváltja a billentyűzetkiosztást magyarra, és tudsz ékezeteket írni. És ha egyszer beállítottad, akkor utána Alt+Shifttel egyszerűen tudsz váltogatni a magyar és a szlovák billentyűzetkiosztás között. Én is így csinálom Horvátországból :)
2009. szept. 12. 12:53
 22/27 A kérdező kommentje:
szupi köszi szépen ezt megcsinálom ha van magyar benne..mert ez egy crekelt windows
2009. szept. 12. 12:56
 23/27 anonim ***** válasza:
51%
Pedig ez a kérdés még érdekelt is volna...
2009. szept. 12. 14:50
 24/27 A kérdező kommentje:
de mégsem irtak rá
2009. szept. 12. 19:53
 25/27 anonim ***** válasza:

szia! látom,itt eléggé eltértetek az eredeti témától,választ meg még csak egyet kapott a kérdező. A szlovák-magyar ellentéteket meg a helysirást ne itt vesézzétek ki,ok?

Egyébként szerintem nem lesz rajta tűnyi lyuk,mert ha már kiszakad,akkor rendesen szokott.Szerintem. Vagyis szétszakad,de személyes tapasztalatom nincs még,mivel 8 éve szexelek,de még egyszer sem szakadt ki.( lekopogom)...:)

2009. szept. 12. 20:44
 26/27 anonim ***** válasza:
mar ne is haragudj mi k*rvara elfogadjuk hogy az a terulet is magyar, de te vagy az aki le "magyar segfej"-ez minket rogton elso korben. akkor most ki nem fogad el ki?
2009. szept. 13. 00:08
 27/27 A kérdező kommentje:
NAHÁT 8 ÉVE? HM ez már igen szerencsés vagy szerintem mert itt sokan írják hogy kiszakadt..én is ettöl tartok..megkérdezhetem hányéves vagy?
2009. szept. 14. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!