Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e nektek olyasmi vagy létezik-e hogy az ovszeren tünagyságu lyuk keletkezik?
Akkor kérdezd a szlovák haverjaidat, ha "a magyarok segg.fejek", öcsikém.
És nem, nem szoktam a spermás óvszerrel játszadozni. Inkább a barátnőmre figyelek.
Onnan b.meg, hogy ha szakad a gumi, akkor nem kib.szott tűszúrásnyomnyi lyukak keletkeznek rajta!
Amúgy ha nem vagy biztos a dolgodban, aktus után töltsd fel vízzel vagy fújd fel a cuccost. Vagy ne is dugj...
Azért az elég nagy poén, hogy nem veszed észre, hogy senki nem mondja, hogy "hű, de okos vagy, neked van igazad", hanem mindenki téged hülyéz. De azért mindenki hülye csak te nem...
Mellesleg a magyaroknál jobban senki nem tudja, hogy volt Nagy Magyarország, de azért gratulálok a feltételezéshez, hogy mi ehez is hülyék vagyunk.
"én azt irtam ,hogy szlovákiábol irok és nem magyar a bilentyüm" Ha így van, akkor az érvelésed, amivel a borzalmas helyesírásod akarod kimagyarázni, alapvetően logikátlan, és értelmetlen. Szlovákiában akkor mégis milyen billentyűzetet használsz?
Egyébként, ha eltekintünk az ékezetektől, a helyesírásod akkor is szörnyű. Ha magyarnak tartod magad, az legyen az első, hogy a magyar nyelvet elsajátítod normálisan. Meg az, hogy nem s.eggfejezel meg hülyézel le olyanokat, akiknek az értelmi szintjét a tied soha nem fogja elérni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy magyar létedre, így beszélsz: "megindt egy magyar segfej"
Kinek képzeled te magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!