Létezik a fekete lyuk? Ha esetleg nem vágod hogy mi az, segítség a kiegészítésben.
2009. jún. 14. 23:14
1/9 anonim válasza:
Állítólag létezik.
Dehát 'állítólag'!!
2/9 A kérdező kommentje:
Láttad a linket?
2009. jún. 14. 23:16
3/9 anonim válasza:
Első vagyok!
Csak most néztem meg a videót, mert azt hittem, hogy másról van szó.
Én arra gondoltam, ami a világűrben van. És elnyeli a dolgokat. Nem pedig az, ami a Földön keletkezik.
Szóval ilyen fekete lyuk, mint ami a videón van NEM létezik.
4/9 anonim válasza:
Szerintem sem létezik!
Hogy miért? mert nincs olyan lyuk,amiben eltűnnek a dolgok.(márpedig a videón is eltűntek a folyók,hegyek minden egy lyukban)
Ha ennek hiszünk,akkor a varázslásban is hihetünk :)
5/9 A kérdező kommentje:
2009. jún. 14. 23:27
6/9 anonim válasza:
aki irta az elozo valaszokat nem nagyon hiszem hogy valami foggalma van a temarol amirol szo van ugyanis nem a letezezrol van szo hanem a lehetsegesrol amit megtudhattok ha kicsit tovabb nezelodtok a megadott link kornyeken
7/9 anonim válasza:
mit gondoltatok, valaki tartogatja a raktarban es most keressuk hogy valoban van e vagy csak egy mese?
8/9 anonim válasza:
Nincs itt semmilyen varázslat...egyszerűen csak összesűríti a feketelyuk hatalmas gravitációs ereje a környező objektumokat egy szinguláris pontba. Ezért nézhet ki úgy ,mintha "eltűnt" volna.
9/9 anonim válasza:
"Yes, I know this >>can't<< happen."
Még a videó mellett is ott van, hogy ilyen nincs. :D
De különben sincs.
Az űrben vannak fekete lyukak, de ami a videón van, teljességgel lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!