Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló, mikortól hat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló, mikortól hat?

Figyelt kérdés
A doki azt mondta szedjem végig az első levelet, de mennyi az esély 20 nap után a terhességre? Ma szedem be az első szemet, de 23-án már szeretnénk gumi nélkül szeretkezni. Mennyire veszélyes?
2013. márc. 3. 15:39
 1/7 Major Roxanne ***** válasza:
Annak higyj ami a betegtajekoztatora van irva. A dokik azt a datumot mondjak amit az aggodo embereknek ajanlanak,ugyanis akkor mar nincs kockazat.Viszont a betegtajekoztatora szinten le van irva hogy mikortol hat, ha rendesen szeded ugyanabban az idopontban akkor mar onnantol biztonsagos.:)
2013. márc. 3. 16:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs beleírva, azért jöttem ide :D Mirabelle fog. gátlót fogok szedni, párommal 3x is végigolvastuk de nincs beleírva ://
2013. márc. 3. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Mirabella*
2013. márc. 3. 16:22
 4/7 Major Roxanne ***** válasza:
Utanaolvastam neten, azt irjak ha a menzesz elso napjan kezded el szedni azonnal hat csak szedd rendszeresen, ha a 2-5. napjan akkor egy 7 kiegeszito vedekezes. Szivesen:)
2013. márc. 3. 16:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi ^^
2013. márc. 3. 17:13
 6/7 anonim válasza:
és szerintetek lehet hinni a tájékoztatónak? nekem is az van írva rá, amit az előző kommentelő írt (ha 1. nap kezded akkor azonnali védelem), de a gyógyszertáros 1 hónap kiegészítő védekezést ajánlott... most melyik igaz?
2013. márc. 5. 17:58
 7/7 anonim válasza:
0%
a fogamzásgátlás nem matematika, mint ahogy a gyógyszerek 99%-a sem. A maradék egy százaléknál ha odaírják, hogy ne vegyél be többet mert meghalsz, hidd el. Másrészt, én eleve fölöslegesnek tartom a fogamzásgátlást. Mármint a tablettás-hormonos megoldást. Minden másra ott a gumi. Ha nem esett le, nem szakadt el, jobban véd mint a tabletta, és még a hormonháztartást sem bolygatja meg. Másrészt kitalálták már a legvékonyabb gumit, amit szinte nem is érzel...de ahogy gondolod.
2013. márc. 6. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!