Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volina, esetleg más fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volina, esetleg más fogamzásgálók?

Figyelt kérdés
hogyan kell elkezdeni, és részletesen, hogyan kell ezt szedni, ha 21 szem van, 7 napos kihagyás, az 28 nap, akkor is szedem amikor meg van? stb. előszőr szedek ilyet, valaki részletesen leírná? és persze, a szex hogy megy utána? 1 hét után?

2013. márc. 2. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A következő menstruációd első napján kell elkezdened.Beszedni a 21 szemet,majd 7 nap szünet és újra 21 szem tabi.Fontos hogy kb mindig ugyanabban az időpontban vedd be,pl minden nap este 7-kor.Persze pár perc,óra késés lehet!De nem sok!:)

Egyébként meg ott az útmutató!

2013. márc. 2. 21:32
 2/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok újra .Az én tabim mivel az első napon kezdtem el szedni,rögtön az első szemtől védett.Kb 1 éve és minden oké!:)
2013. márc. 2. 21:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss de ott a betegtájékoztató ha már elkezdenéd szedni?! De ha értelmezni sem tudod, akkor minek szednéd? ááááhh
2013. márc. 2. 21:35
 4/13 A kérdező kommentje:
igen, csak nemtudom hogy jól értelmeztük -e. és akkor következőleg mikor jön meg? ugy ahogy eddig, vagy a tablettátol függ? 7 napot nem szedek utána ugyan úgy folytatom, pl. ha szerdán kezdtem akkor szerdával?
2013. márc. 2. 21:35
 5/13 A kérdező kommentje:
2. én nem azt kérdeztem, hogy mi van ráírva, hanem hogy hogyan lesz a menstruáció meg stb. azt kérdeztem ami nincs oda irva, amit az tud elmondani , aki tapasztalta, és nem egy unatkozó tinifiú, aki éppen itt élvezkedik!
2013. márc. 2. 21:38
 6/13 anonim ***** válasza:

DE, oda van írva. "Egy csomag 21 tablettát tartalmaz. Minden tabletta mellett nyomtatva megtalálható a hétnek az a napja, amikor be kell venni a tablettát. Ha például a szedést szerdán kezdi, kezdje a "Szerda" felirat melletti tablettával. Kövesse a csomagon lévő nyíl irányát, amíg mind a 21 tablettát beszedte.

Ezt követően 7 napig ne vegyen be tablettát. A 7 tablettamentes nap során (tablettaszedési szünetnek is nevezik) vérzésnek kell jelentkezni. Ez az úgynevezett "megvonásos vérzés", ami rendszerint a tablettaszedési szünet 2. vagy 3 napján kezdődik.

Az utolsó Volina tabletta bevételét követő 8. napon (azaz a 7 tablettamentes napot követően) kezdje el a következő csomag szedését akkor is, ha a vérzés még tart. Ez azt jelenti, hogy a következő csomagot a hét ugyanazon napján kell elkezdenie, és a megvonásos vérzésnek minden hónapban azonos napon kell kezdődnie."

2013. márc. 2. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem unatkozó tinifiú vagyok, hanem fogamzásgátlót szedő nő, aki tudja, mi van leírva a betegtájékoztatóban.
2013. márc. 2. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Az is ott van hogy kell elkezdeni, had ne másoljam be azt is....
2013. márc. 2. 21:43
 9/13 A kérdező kommentje:

akkor te annyira okos vagy, gondolom fogamzásgátlóval a kezedben születtél.. azthittem nem csak olyan kérdésekre van ez az oldal, hogy ' milyen az alakom' ? meg stb..

Egyébként , igen ezt olvastam rajta, hogy 1. napon kell szedni, de én 2. iktól kezdtem el mivel a receptet ekkor kaptam meg , és láttam hogy az sem gond, csak akkor 1 hét mulva hat a védelem..

2013. márc. 2. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:
és akkor mi a probléma? mit nem tudtál kiolvasni?....de most komolyan
2013. márc. 2. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!