Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy fog jelentkezni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fog jelentkezni, ha esetleg terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Október óta szedem a fogamzásgátlót.( Az orvos akinél voltam, nem volt valami kedves és nem is nagyon foglalkozott velem.) Nem volt még olyan, hogy elfelejtettem volna bevenni. A barátommal November óta gumi nélkül szeretkezünk. A menstruációm minden hónapban rendesen, napra pontosan megjött, semmi baj nincs. Azon gondolkoztam, hogy ha esetleg mégis valami baj lenne ( teherbe esnék) akkor az hogy jelentkezne, és mikor?

Mert már csak elvonásos vérzésem van, nem? Az is elmarad, ha van baba?

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat : )

2013. febr. 20. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

de üsd be a google -ba

2013. febr. 20. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Tabletta mellett is elmarad a vérzés, ha teherbe esik a nő.

(Persze kivételek mindig vannak, de normális esetben elmarad).

2013. febr. 20. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Vagy elmarad vagy nem.

Tabletta mellett gyakrabb, hogy nem marad el, csak némiképp megváltozik, pl.: még kevesebb lesz.

Ha biztosra akarsz menni, akkor bizonyos időközönként vagy ha bármi változást tapasztalsz, tesztelsz egyet!

Én nem szedtem tablettát és így se volt semmi jele a terhességemnek.

Nem maradt el, s mivel egyébként is nagyon kevés volt, azon se akadtam fenn, hogy még kevesebb lett (3 napos gyenge menstruációból lett 2 napos gyenge vérzés).

Nem volt hányingerem se más egyéb korai tünet (később azért "bepótolta", a közepétől lett nekem nehéz).

Csak a második hónaptól nem véreztem.

2013. febr. 21. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!