Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek? Kb fél éve szedek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kb fél éve szedek fogamzásgátlót. Pár hónappal ezelőtt észrevettem, hogy eléggé csökkent a nemi vágyam. :s Gondolom a gyógyszer miatt lehet. Csak a gyógyszer váltás kerülhet szóba vagy esetleg van más módja, hogy "vissza nyerjem"?

Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:

van más módja is..

Ismerj meg! :D

2013. jan. 30. 20:34
 2/10 A kérdező kommentje:
normális válaszokra vagyok kíváncsi..-.-
2013. jan. 30. 20:39
 3/10 anonim ***** válasza:
tökre normális válasz volt, majd írj privit
2013. jan. 30. 20:42
 4/10 A kérdező kommentje:
várhatod..
2013. jan. 30. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100 %, hogy a gyógyszer miatt van, nézd meg a betegtájékoztatót. Szinte mindegyik fogamzásgátló ezt (is) okozza mellékhatásként, persze így felmerül a kérdés, ogy mi értelme van szedni, ha nincs libidó. Én nem szedném a helyedben, undorítóak ezek a hormonális cuccok, persze a nőgyógyászok javasolják orrba-szájba, meg a gyógyszergyártók is, mivel ez jó biznisz (árát tekintve is). Ha nem akarsz magadnak rosszat, abbahagyod a szedését, hosszú távon nem célravezető. De persze ez csak az én véleményem.
2013. jan. 30. 20:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam...

Még annyit elfelejtettem, hogy évekkel ezelőtt volt egy normális nőgyógyászom (ami ugye nagyon ritka, mint a fehér holló), és ő mondta, hogy ezek úgymond "mind egy kaptafa", maximum a hormonösszetétel, %-os arány más, de a cél ugyanaz, hatásmechanizmusát tekintve terhességet szimulál a szervezetben, hogy a tényleges terhesség ne jöhessen létre. Ez baromira megviseli hosszú távon a szervezetet. Hízás, aki arra hajlamos, fejfájás, migrénes, ne adj Isten trombózis, megbolygatja a hormonháztartást, később nehezebb a teherbeesés, hiszen egy mesterséges állapotot tart fenn. Az, hogy a korszerű fogamzásgátlók nem okoznak hízást, ill miylen nagyzserű élettani hatásaik vannak, mind bla bla bla... mese habbal, ez A MARKETING RÉSZE, amivel jól el lehet adni a terméket.

2013. jan. 30. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Nincs más módszer. Ha a gyógyszer okozta, nem fog magától helyreállni a libidód, míg ezt szeded.

Vagy váltasz, és reménykedsz, hogy az újnál nem jön elő;

vagy abbahagyod.

2013. jan. 30. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2013. jan. 31. 10:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia, hát nálunk is ugyanez volt, először szinte nimfó, voltam majd 5 hónap tabletta után jött egy hónap mikor egyszerűen elment a vágyam. Irtó szexi a pasim...ott feküdt mellettem simogatott. És én meg: 'nem beszélgetünk inkább?'

a barátom türelmesen várt, és most visszatért a vágyam.

2013. jan. 31. 11:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Imádom a pasim. tudom, hogy nem attól van,hogy nem vágyom rá.. mert én vágyom rá meg minden.. De egyszerűen nem tudok nedvesedni és már ideges vagyok ettől és így még nehezebb..:(
2013. jan. 31. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!