Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló mellékhatás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló mellékhatás?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdtem el szedni a Mistral nevű fogamzásgátló tablettát. Pattanásos lettem tőle most pedig az esti gyógyszerem beszedése után 2 órával fejfájás és hányinger jelentkezett,a hányinger hajnalig fenn állt. Terhes nem vagyok,nem lehetek szóval kiméljetek meg az e-féle válaszoktól. Van valaki akinek hasonló tünetei lettek volna vagy lehet ez valami mástól is?:S

2013. márc. 2. 05:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez teljesen benne van a pakliban, amit te írsz.

Nekem minden egyes este hányingerem, éjszaka hőingadozásom volt tőle. Kiszőrösödtem, mint egy majom, nem győztem pusztítani. :D

A fejfájásról nem tudok, mert frontérzékeny lévén, az nekem szinte mindig fáj. :(

Amire még számíthatsz, mert elég gyakori: rossz közérzet, hangulatingadozás, libidócsökkenés, és nehézséged lehet majd orgazmust elérni (legalábbis nekem ez is volt). Hízás is előfordulhat, asszem ennyi kb. :)

2013. márc. 2. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, még azt elfelejtettem, hogy tiszta narancsbőr lett nekem tőle a combom. Amint abbahagytam, megint feszes lett. Tök durva...
2013. márc. 2. 14:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Mást még nem tapasztaltam, de azt sok mindenkitől hallottam hogy letisztítja az arcot hát az enyém nem szebb lett... :/ elég vékony alkat vagyok részben ezért is kezdtem el szedni szóval a hízás az rámférne rendesen :)
2013. márc. 3. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!