Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom elkezdte szedni a Jangee fogamzásgátlót. A libidócsökkenés kb mennyi idő múlva marad alább?
Nem tudom, még csak fél éve szedem :-) De egyre elviselhetetlenebbek a tünetek, úgyhogy azt hiszem, ez volt az utolsó megkezdett hónapom (ami sajnos csak 2 napja kezdődött).
El se hittem, az elmúlt egy hétben prímán voltam, nem fájt semmim, vasárnap az első bevettem, hát hétfő reggelre már olyan hányingerem volt tőle (reggelente rendszeres), hogy felkelni nem tudtam. Bevettem a 2. szemet, mára már a hasam is fáj (a szünetig fáj FOLYAMATOSAN). Eszem megáll.
Valami más módszert kell találni, mert így nagyon nem jó. És nem lesz jobb, pedig ezzel hitegetem magam fél éve. :-)
Mert tudom, hogy a barátomnak így jobb, de megbeszéltük, hogy nem fogom évekig szedni csak 1-2 évig max mert ez meg ugye nekem nem lesz így jó hosszútávon. Tehát bármelyik módszert választjuk valakinek mindig hoznia kell áldozatot.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!