Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamaszok, ti mivel védekeztek, ha együtt vagytok a párotokkal? Kort is írjatok!
Kamasz kóról már kinőttem, de annó óvszerrel, vagy tablettával védekeztünk. Most már csak tabletta. L/21
(A kedves keresztény válaszolónak annyit üzennék, hogy bele gondoltál Te abba komolyan amit írsz? Az én szüleim is keresztények,és ők is könnyen beszélnek, hisz ők 27 éves korukba tértek meg azelőtt kiélvezkedték a fiatalságukat. Várjunk pár évet? Hogy aztán hozzá menjek az első szektás fiúhoz, akit megismerek, csak azért mert kíváncsi vagyok milyen szeretni és szeretve lenni? Azt majd élni mellette elnyomásba, mert elválni nem lehet?AZ a duma, hogy a tested meg Isten szentélye, ez lehet h a 12 században még elfogadott volt, de ez nem az a kor. Úgyhogy mielőtt hülyeségekkel traktálnál minket, meg hintenéd az igét gondold át rendesen, meg éld át egy mai 15-16 éves szeretetre vágyó fiatal lelkivilágát...)
bocsi, hogy még mindig látható a 8as és a 12es válasza. próbáltam letiltani őket a moderátornál, de nem csinált semmit.
egyébként én se vagyok már kamasz (27 leszek), csak puszta kíváncsiságból kérdeztem. nem ítélkezek senki felett.
Azt mondják a spirál nem jó addig, amíg valaki nem szült...
én tablettázok.igaz, még csak most vagyok a 3.nál. de a gumi a legbiztonságosabb:) 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!