Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem jött meg a 7 napos szünet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött meg a 7 napos szünet alatt, de elkezdtem a következő levelet. Lehet baj?

Figyelt kérdés

nemrég kezdtem szedni fogamzásgátlót,és az első levél alatt többször is jelentkezett pecsételő vérzés,a betegtájékoztató szerint ez az elején normális,tehát emiatt nem aggódom,viszont a 7 napos szünetben nem jött meg.

csökken a védettség?mit jelent?terhes nem lehetek,mert direkt arra várunk,h védett legyek:O

2013. febr. 28. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Várj még pár napot aztán ha nem jön meg menj el orvoshoz és érdeklödd meg hogy mi a helyzet
2013. febr. 28. 15:07
 2/2 anonim válasza:
Ha nem sok alapból a menzeszed akkor nem baj, nekem is volt olyan hogy csak 1 nap volt meg a 3 nap helyett de akkor is elég volt egy tiszasági is. Lehet hogy stresszes vagy azért maradt el. a pecsétlő azt teljesen normális,ne aggódj! Mióta szeded pontosan? ha ez volt az első hónap, akkor még nem teljesen alakult ki a védettség (de gyógyszertől függ) én a Lindinnette-t szedem. az első körbe mindig vigyázunk párommal, de a 2. hónaptól biztosan védve vagy
2013. márc. 1. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!