Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha 7 napos szünet helyett 8...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 7 napos szünet helyett 8 napot tartottam, az mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
ne is hülyézzetek tudom magamról, de vagy 2-3 hónapja egy nappal később vettem be, így a 7 napos szünetből 8 naposat csináltam :S évek óta szedem, a kérdés, hogy így ugyanúgy véd? vagy legyek óvatosabb? köszönöm
2013. febr. 17. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi veszélyes? Mit vettél be később? Mi véd? MIVAN?!

Egy k.rva szóval nem írtad, hogy miről is beszélsz...

2013. febr. 17. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
ha "jó napokat" vettél be, akkor nem gond egy szem kihagyása. Szóval ha a 7 nap szerdán járt le és te még csütörtökön sem kezdted el szedni, de már pénteken igen és péntekit, akkor ok .
2013. febr. 17. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem ok. Ezt a kerdest ugy ertetted hogy a 8 napig nem vetted be a tablettat es a 9. napon kezdted el? Ez pont ugyan olyan mintha kihagytal volna egy szemet. a 9. napon vedd be azt a kimaradt 8. szemet is.
2013. febr. 17. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:

HA 7 nap helyett 8 napos szünetet tartasz, akkor

-terhes lehetsz, ha a szünetben szexeltetek;

-és az új levél sem véd egyből, egy hét kiegészítő védekezés kell, a 8. szemtől leszel újra védett.

2013. febr. 17. 21:41
 5/6 A kérdező kommentje:
azt hittem egyértelmű, hogy a fogamzásgátló tablettáról van szó:D szóval mindig pénteki napon kell elkezdenem, de valamiért szombaton vettem be, így a 7 napos szünetemből 8 napos lett.
2013. febr. 17. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:
No para, velem is volt már ilyen, én írtam, hogy semmi gond.
2013. febr. 18. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!